نوشته شده توسط : ذهن نو

کنترل خشم یکی از مهارت‌های مهم زندگی است که همه ما به یادگیری آن نیاز داریم چرا که خشم نوعی هیجان بسیار قدرتمند است و اگر به درستی هدایت نشود می‌تواند پیامدهای جبران ناپذیری را در پی داشته باشد. بسیاری از افراد به محض اینکه عصبانیتشان فروکش می‌کند از کارهایی که در زمان فوران خشم انجام داده‌اند یا حرف‌هایی که در این شرایط زده‌اند پشیمان می‌شوند. برای پیشگیری از بروز این مشکلات لازم است که با مراجعه به یک روانشناس، شرکت در کارگاه‌های آموزشی و مطالعه کتاب‌های خودیاری این مهارت را بیاموزید. ما در ادامه به ارائه راهکارهایی در زمینه کنترل خشم پرداخته‌ایم برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

 

 

منبع :  کنترل خشم

 

 

 

اهمیت یادگیری کنترل خشم

خشم یکی از هیجانات بشر است که به طور عادی همه انسان‌ها آن را تجربه می‌کنند. در نتیجه هرگز نباید خود را به خاطر تجربه خشم یا همان عصبانیت سرزنش کنید. آن چیز که اهمیت دارد این است که از قدرتمندی این هیجان آگاه باشید و به نحوی احساساتتان را مدیریت نمایید تا تبدیل به رفتارهای پرخاشگرانه نشوند و در نتیجه به روابط بین فردی شما آسیب نرسانند.

افراد زمانی که خشمگین می‌شوند از نظر جسمانی قدرت بیشتری پیدا می‌کنند و همچنین افکار منفی زیادی به ذهن آن‌ها هجوم می‌آورد. در این شرایط اگر با مهارت کنترل خشم آشنایی نداشته باشید ممکن است دست به اقداماتی بزنید که در آینده نتیجه جز پشیمانی برای شما در پی نداشته باشد. مهارت کنترل خشم از جمله مهارت های مهم در زندگی افراد است که می‌تواند نقش موثری در جنبه‌های مختلف زندگی داشته باشد. از همین رو ما در ادامه به راهکارهای مختلفی در زمینه کنترل خشم پرداخته‌ایم. برای شناخت بیشتر درباره مهارت های زندگی کلیک کنید.

راهکارهایی برای کنترل خشم

برای آنکه بتوانید خشم خود را مدیریت نمایید راهکارهای روانشناختی گوناگونی وجود دارد که ما در ادامه به چند مورد از مهم ترین آن‌ها اشاره کرده‌ایم. اما توجه به این نکته حائز اهمیت است که اگر شما خشم را به دفعات زیاد تجربه می‌کنید و این مسئله منجر به آسیب‌های مختلفی در زندگی شما شده است؛ علاوه بر افزایش اطلاعات خود در زمینه کنترل خشم لازم است به یک روانشناس نیز مراجعه کنید. روانشناس به شما کمک می‌کند تا بتوانید علل خشم مفرط در درون خود را بهتر بشناسید و به روش موثری با آن‌ها مقابله نمایید.

1- دریابید چه چیزهایی بیش از همه آتش خشم را در درونتان شعله ور می‌کنند

سعی کنید کمی خودتان را زیر نظر بگیرید. آخرین دفعاتی که به شدت عصبانی شدید را به یاد بیاورید و ببینید بیشتر در چه مواقعی و در پاسخ به چه موضوعاتی خشم را تجربه کردید. در واقع قدم اول برای مدیریت هیجانات این است که بتوانید محرک‌های آن را شناسایی کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا از قبل برای تجربه احساسات ناخوشایند آماده باشید و یا خود را در موقعیت‌هایی که باعث عصبانیتتان می‌شوند قرار ندهید. برای اطلاع بیشتر درباره احساسات و انواع آن کلیک کنید.

2- علائم پیدایش خشم را بشناسید

برای اینکه بتوانید خشم خود را به خوبی مدیریت کنید لازم است که در لحظه از وجود آن آگاه باشید و علائم آن را بشناسید. اگر خشم به نقطه اوج خود برسد دیگر کمتر می‌توان برای کنترل آن کاری انجام داد. در نظر داشته باشید که افراد مختلف ممکن است در هنگام خشم علائم متفاوتی را تجربه کنند. برای مثال تجربه سوزش معده، گره کردن دست‌ها، فشردن دندان‌ها به هم، سردرد، تپش قلب و تند شدن سرعت تنفس از جمله علائم رایجی هستند که در پی خشمگین شدن بروز می‌یابند. در نتیجه سعی کنید علائم خاص خود را شناسایی کرده تا بتوانید به موقع و قبل از شدت یافتن خشم برای مدیریت آن کاری انجام دهید.

3- حرف زدن در مورد عامل ناراحت کننده را به زمان دیگری موکول کنید

بهتر است در زمانی که خشمگین شده‌اید توقف کوچکی در گفت و گو ایجاد کنید. برای مثال بهتر است بگویید زمانی که کمی آرام تر شدم در مورد این موضوع صحبت می‌کنم. این توقف به شما کمک می‌کند تا بتوانید از نظر هیجانی ثبات سابق خود را به دست بیاورید و تحت تاثیر عواطف خود رفتار نکنید. توجه داشته باشید که مغز انسان در زمان عصبانیت تا حد زیادی از نظر شناختی توانمندی خود را از دست می‌دهد. در نتیجه ممکن است هرآنچه در زمان عصبانیت می‌گویید یا هرکاری که در این زمان انجام می‌دهید بعدها به ضرر خودتان تمام شوند. 

4- برای کنترل خشم از چند نفس عمیق کمک بگیرید

تکنیک‌های تنفسی یکی از تکنیک‌های بسیار رایج و موثر برای کنترل هیجانات هستند. استفاده از تنفس عمیق در زمان‌هایی که مضطرب یا خشمگین هستید تا حد زیادی به آرام تر شدن شما کمک می‌کند. در نتیجه زمانی که علائم خشمگین شدن را در خود مشاهده کردید تلاش کنید چند دم و بازدم عمیق انجام دهید و در این زمان تنها به نحوه نفس کشیدن خود تمرکز نمایید. این کار باعث می‌شود تا بتوانید از شدت هیجانات منفی خود بکاهید و با آرامش بیشتری به پیش بروید. برای آشنایی بیشتر درباره احساس خشم کلیک کنید.

5- از ورزش‌های هوازی کمک بگیرید

همان طور که گفته شد خشم هیجان نیرومندی است و انرژی زیادی را در وجود انسان ایجاد می‌کند. از همین رو زمانی که عصبانی هستیم ممکن است تمایل داشته باشیم کسی را کتک بزنیم، چیزی را بشکنیم یا وسیله‌ای را پرت کنیم. همه این اعمال رفتارهای پرخاشگرانه‌ای هستند که به طور ناسالم انرژی درونی انسان را بیرون می‌ریزند. اما شما می‌توانید از این انرژی در جهت مثبت استفاده نمایید. برای مثال پرداختن به ورزش‌های هوازی، کمی پیاده روی ، دوییدن و سایر ورزش‌ها به شما کمک می‌کند تا از شر احساسات ناخوشایند رها شوید.

6- برای کنترل خشم راه حل مدار باشید

برای اینکه بتوانید کمی اوضاع را مدیریت کنید به جای تمرکز بر اینکه چقدر در حال حاضر آشفته هستید بر این موضوع تمرکز نمایید که چه کارهایی برای بهبود وضع موجود می‌توانید انجام دهید. مسئله مدار بودن به شما کمک می‌کند که به طور ریشه مشکلات خود را ارزیابی کرده و آن‌ها را رفع و رجوع نمایید. البته اندیشیدن به راه حل‌ها آن هم زمانی که تا حد زیادی عصبانی هستید می‌تواند تا حد زیادی کار دشواری باشد. از همین رو در این زمان بهتر است با فردی مطمئن مشورت کرده و یا با یک روانشناس تماس بگیرید.

7- از فنون ذهن آگاهی کمک بگیرید

در فنون ذهن آگاهی همیشه بر این مسئله تاکید می‌شود که به طور کامل در لحظه حضور داشته باشید، بر حواس پنجگانه خود تمرکز کنید و از غرق شدن در ذهنتان فاصله بگیرید. فنون ذهنی تا حد زیادی می‌تواند بر کاهش و مدیریت هیجانات ناخوشایند نظیر خشم، غم و اضطراب به شما کمک کنند. امروزه روش‌های متعددی برای به کارگیری فنون ذهن آگاهی طراحی شده‌اند.

برای مثال شما می‌توانید سعی کنید به یک پیاده روی بروید و به تمام اجزای محیط با دقت توجه کنید. سعی نمایید تمام بوها، صداها و رنگ‌هایی که در مسیر می‌بینید را در ذهن خود ثبت نمایید و آن‌ها را به خاطر بسپارید. این نحوه از درگیر کردن ذهن به شما کمک می‌کند تا نه تنها از ذهن خود بیرون بیایید بلکه بتوانید احساسات منفی را نیز از خود دور کنید. برای آشنایی بیشتر با این فنون بهتر است به یک روانشناس مراجعه نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه افسردگی می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02166419012 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

سوالات متداول

آیا تجربه مفرط خشم می‌تواند نشان دهنده بیماری روانشناختی خاصی باشد؟

در بسیاری از شرایط روانشناختی کژتنظیمی‌های هیجانی ممکن است اتفاق بیافتد. برای بررسی این موضوع لازم است که به یک روانشناس مراجعه کنید تا ارزیابی دقیقی از وضعیت سلامت روان شما صورت بگیرد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 66419012-021

 

 

 

منبع :  کنترل خشم



:: برچسب‌ها: کنترل خشم ,
:: بازدید از این مطلب : 701
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

جنب شدن در خواب یک فرایند طبیعی در طول زندگی مردان است. منظور از جنب شدن، همان انزال یا خروج مایع منی است با این تفاوت که این انزال در هنگام خواب رخ می‌دهد. عمدتا جوانان و نوجوانان جنب شدن را تجربه می‌کنند و افراد متاهل کمتر دچار این مسئله می‌شوند. شایع‌ترین علت جنب شدن در خواب، به دلیل عدم برقراری رابطه جنسی در طولانی مدت و خروج مایع منی است. با این حال جنب شدن می‌تواند یک اتفاق متفاوت و گیج کننده در زندگی مردان باشد از این جهت آشنایی با جنب شدن و علل و مسائل مرتبط با آن می‌تواند حائز اهمیت باشد. همچنین بهره بردن از مشاوره جنسی کمک می‌کند تا بتوانید آگاهی بیشتری درباره سلامت جنسی خود به دست آورید. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک کنید.

 

بیشتر بخوانید : شناخت بدن همسر چه ضرورتی دارد؟

 

منبع : جنب شدن در خواب

 

 

جنب شدن در خواب

جنب شدن یا احتلام به منظور انزال و خروج مایع منی است که درحین خواب رخ می‌دهد. انزال یا خروج مایع منی زمانی رخ می‌دهد که مرد به اندازه کافی از نظر جنسی تحریک شده باشد و ارضا شود اما جنب شدن در هنگام خواب رخ می‌دهد و حتی ممکن است فرد متوجه این مسئله نشود یا حتی جنب شدن ممکن است بدون تحریک جنسی و بدون نعوظ رخ دهد. این موضوع برای مردان یک امر طبیعی است و همه مردان در طول زندگی با این مسئله مواجه می‌شوند.

دلایل جنب شدن

عدم برقراری رابطه جنسی در مدت زمان طولانی

می‌توان گفت شایع‌ترین علت جنب شدن در خواب، به دلیل عدم برقراری رابطه جنسی در طولانی مدت و خروج مایع منی است. افزایش سطح تستوسترون باعث می‌شود تا مایع منی در بدن تجمع پیدا کند و در صورت عدم خروج از طریق رابطه جنسی، در هنگام خواب تخلیه شود. در نتیجه افراد متاهل و افرادی که فعالیت جنسی دارند به ندرت دچار جنب یا احتلام می‌شوند.

بلوغ و تغییرات هورمونی

تغییرات هورمونی و افزایش هورمون تستوسترون را می‌توان یکی دیگر از عوامل اصلی جنب شدن و خروج منی درنظر گرفت. این مسئله بیشتر در در اوایل دوران نوجوانی و بدون کنترل آگاهانه رخ می‌دهد. با رسیدن به سن بلوغ و افزایش تستوسترون، میل به فعالیت‌های جنسی زیاد می‌شود و در صورت عدم تخلیه اسپرم از طریق رابطه جنسی، این خروج منی در هنگام خواب رخ می‌دهد. 

 

بیشتر بخوانید : دستگاه تناسلی مردان | آلت مردی و عملکرد دستگاه تولید مثل

 

رژیم غذایی

خوردن مواد غذایی خاص به طور مستقیم باعث جنب شدن در خواب نمی‌شود اما خوردن غذاهای چرب و شیرین قبل از خواب، می‌تواند باعث افزایش میزان آن گردد. همچنین مصرف هر موادی که باعث افزایش شهوت می‌شود می‌تواند احتمال جنب شدن درخواب را افزایش دهد. اگر فردی شهوت زیادی دارد بهتر است مصرف موادی مانند گوشت، ادویه‌های تند، مواد لبنی، پیاز، زیتون، آجیل خشک و… را کمتر کند.

تخیل‌ و تصورات جنسی

تخیل و تصورات جنسی، صبحت‌های جنسی، تماشای فیلم پورن و به طور کلی داشتن افکار جنسی می‌تواند فرد را تا حدی تحریک کند که نیاز به ارضا شدن داشته باشد. این افکار و تصورات قبل از خواب می‌تواند باعث تحریک مردان بشود و به همین دلیل در هنگام خواب احتلام یا جنب شدن رخ می‌دهد.

 

بیشتر بخوانید : نقاط تحریک پذیر آقایان | آشنایی با نقاط حساس بدن مردان

 

تعداد دفعات جنب شدن

جنب شدن یک مسئله طبیعی است ولی تعداد دفعات جنب شدن از فردی به فرد دیگر متفاوت است و هر فرد بر اساس سطح هورمون تستوسترون بدنش تعداد دفعات متفاوتی را نسبت به فرد دیگر تجربه می‌کند. اینکه فردی زیاد یا کم دچار جنب می‌شود به عوامل مختلفی بستگی دارد. توجه داشته باشید که در اکثر مواقع کم یا زیاد جنب شدن نشان دهنده بیماری یا مشکل نیست. با این حال اگر جنب شدن هر چند روز یک بار رخ دهد طبیعی است اما اگر این مسئله هر روز یا هر یک روز درمیان در حین خواب رخ دهد می‌تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

روش‌هایی برای کاهش تعداد دفعات جنب شدن

گاهی فرد به دفعات در طول ماه جنب می‌شود و این موضوع می‌تواند برای فرد ناخوشایند باشد. اگر تعداد دفعات جنب شدنتان بیش از حد است می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید.

  • عدم مصرف مایعات، غذاهای چرب و شیرین و ادویه‌های تند
  • خوابیدن در مکان خنک
  • عدم پوشیدن لباس تنگ و چسبان
  • ورزش منظم و تغذیه سالم
  • کاهش تعداد دفعات مشاهده فیلم‌های پورن
  • خوابیدن به پشت

برای دریافت مشاوره در زمینه مسائل جنسی می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02166419012 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

سوالات متداول

تا چند ماه جنب نشدن طبیعی است؟

جنب شدن تحت تاثیر عوامل مختلفی نظیر عوامل جسمانی، ارثی، سطح هورمون تستوسترون و… قرار دارد. در نتیجه زمان مشخص و قابل تعیین دقیقی وجود ندارد. این زمان برای هر کس متفاوت است. اما اگر بالغ هستید و رابطه جنسی ندارید و بیش از 6 ماه است که جنب نشده‌اید بهتر است تا به متخصص مراجعه کنید.

پس از جنب شدن در خواب چه کاری باید انجام دهم؟

در صورتیکه برای اولین بار است که جنب می‌شوید، نگران نباشید. این مسئله می‌تواند نشان دهنده بالغ شدن شما باشد. پس از جنب شدن بهتر است لباس زیرتان را عوض کنید و استحمام کنید. اگر بعد از جنب شدن احساس گناه داشتید یا مضطرب شدید بهتر است به یک روانشناس مراجعه کرده و در ارتباط با این مسئله با او صحبت کنید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 66419012-021

 

منبع : جنب شدن در خواب



:: برچسب‌ها: جنب شدن در خواب ,
:: بازدید از این مطلب : 446
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

داروی سیتالوپرام چه کاربرد و عوارضی دارد؟ سیتالوپرام نوعی داروی ضد افسردگی است که از طریق مهار بازجذب انتخابی گیرنده‌های سروتونین در مغز اثر خود را اعمال می‌کند. از این دارو برای درمان انواع اختلالات خلقی نظیر افسردگی اساسی، افسردگی پس از زایمان و افسردگی پیش از قاعدگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این حال از آنجایی که مصرف این دارو می‌تواند عوارضی همچون سردرد، خواب آلودگی و مشکلات خواب را در پی داشته باشد در بسیاری از موارد به بیماران توصیه می‌شود که از درمان‌های غیر دارویی استفاده کنند و پیش از مصرف دارو، جلسات روان درمانی به کمک یک مشاور روانشناس را تجربه نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد داروی سیتالوپرام تا انتهای مطلب همراه ما باشید. برای اطلاع از روند دریافت مشاوره افسردگی کلیک کنید.

 

منبع :  قرص سیتالوپرام 

 

 

 

آشنایی با سیتالوپرام و مکانیسم اثر آن

سیتالوپرام یکی از انواع قرص‌های ضد افسردگی است که در درمان انواع اختلالات خلقی نظیر افسردگی اساسی، افسردگی پس از زایمان و افسردگی پیش از قاعدگی تجویز می‌شود. این دارو نوعی مهار کننده انتخابی بازجذب سروتونین است که باعث می‌شود میزان این ماده شیمیایی در مغز افزایش پیدا کند. از آنجایی که سروتونین در تنظیم خلق اثرات بسزایی دارد افزایش آن در سیستم عصبی می‌تواند بسیاری از علائم افسردگی را بهبود بخشد. برای اطلاع بیشتر درباره علائم افسردگی کلیک کنید.

عوارض جانبی رایج و مرتبط با مصرف سیتالوپرام در بزرگسالان

داروی سیتالوپرام همانند هر داروی دیگری می‌تواند در برخی افراد منجر به تجربه عوارض جانبی شود. با این حال بسیاری از افراد در پی مصرف این ماده هیچ گونه علائم ناخوشایندی را گزارش نمی‌دهند. نکته حائز اهمیت اینجاست که عوارض جانبی سیتالوپرام در کودکان و بزرگسالان متفاوت است. از جمله عوارضی که در دوران بزرگسالی مشاهده می‌شود می‌توان به خواب آلودگی مفرط، احساس ضعف، سرگیجه، سردرد، تعریق، لرزش، بروز اختلالات خواب، بروز کژکاری‌های جنسی، افزایش اضطراب، خشکی دهان، یبوست، افزایش اشتها و اسهال اشاره کرد.

عوارض جانبی رایج و مرتبط با مصرف سیتالوپرام در کودکان

در برخی شرایط ممکن است پزشک مصرف سیتالوپرام را برای درمان مشکلاتی نظیر افسردگی دوران کودکی تجویز نماید. بررسی‌ها نشان می‌دهد بچه‌ها اغلب عوارض جانبی متفاوتی را تجربه می‌کنند که شامل مواردی نظیر تشنگی مفرط، بیش فعالی و بی قراری حرکتی، تکرر ادرار، کند شدن منحنی رشد و کاهش سرعت افزایش وزن می‌باشد.

عوارض جانبی نادر و شدید در پی مصرف سیتالوپرام

در برخی موارد معدود ممکن است که فرد عوارض جانبی بسیار شدید و خطرناکی را تجربه کند.  در این شرایط لازم است در اسرع وقت با متخصص تماس گرفته و در مورد نحوه قطع یا ادامه مصرف دارو مشورت نمایید. اگر علائم زیر را تجربه کرده‌اید لازم است که برای درمان افسردگی از درمان‌های غیر دارویی بهره ببرید. این عوارض موارد زیر را شامل می‌شود. برای آگاهی بیشتر درباره درمان افسردگی کلیک کنید.

1- دچار شدن به افکار خودکشی

ممکن است برخی از مبتلایان به افسردگی در پی مصرف این دارو دچار افکار مرتبط با مرگ شوند و تمایل به خودکشی داشته باشند. این مسئله معمولا با علائم زیر همراه می‌شود.

– داشتن تلاش‌هایی در جهت آسیب رساندن به خود

– درگیری در رفتارهای پرخطر

– افزایش رفتارهای پرخاشگرانه

– افزایش تحریک پذیری و بی قراری

– دچار شدن به مشکلات خواب

2- بروز تغییراتی در ریتم قلبی

برخی افراد در پی مصرف سیتالوپرام دچار اختلالاتی در ریتم قلبی می‌شوند از جمله علائم این مشکل می‌توان به بروز درد در قفسه سینه، افزایش یا کاهش ضربان قلب، سطحی شدن تنفس، سرگیجه و غش کردن اشاره کرد. در صورت مشاهده هرکدام از علائم مذکور با یک متخصص تماس گرفته یا به اورژانس مراجعه نمایید.

3- بروز سندروم سروتونین

سندروم سروتونین به مجموعه علائم خطرناکی گفته می‌شود که در پی افزایش بیش از حد سروتونین در مغز بروز می‌یابند. علائم این سندروم به شرح زیر می‌باشد.

– توهم، بی قراری، احساس گیجی، اختلال در تفکر، کاهش سطح هشیاری واغماء

– بیش فعالی و بروز ناهماهنگی‌های حرکتی

– افزایش ضربان قلب، افزایش یا کاهش فشار خون

– حالت تهوع، اسهال و استفراغ

– بروز تب و لرز

– سفتی عضلانی

4- بروز دوره‌های شیدایی

در برخی افراد مصرف داروهای ضد افسردگی می‌تواند بروز دوره‌های مانیا یا همان شیدایی را تحریک کند. از جمله علائمی که افراد در طی یک دوره مانیا تجربه می‌کنند باید به افزایش انرژی، کاهش نیاز به خواب، هجوم افکار، افزایش درگیری در رفتارهای پرخطر، نشان دادن افکار غیرواقع بینانه، احساس سرخوشی مفرط یا تحریک پذیری که می‌تواند به صورت رفتارهای پرخاشگرانه خود را نشان دهد باشد. برای اطلاع بیشتر درباره داروهای ضد افسردگی کلیک کنید.

5- افزایش احتمال تشنج

برخی از داروهای روانپزشکی نظیر سیتالوپرام آستانه تشنج فرد را کاهش می‌دهند. در نتیجه در این شرایط بیشتر احتمال دارد که علائم تشنج نظیر افت ناگهانی هشیاری، افتادن و از دست دادن تونوس عضلانی، منقبض شدن عضلات دهان و در نهایت بروز بی اختیاری ادرار مشاهده شود.

6- بروز مشکلات بینایی

در برخی موارد ممکن است در پی استفاده از داروی سیتالوپرام بروز مشکلات بینایی تجربه شود. این مشکلات اغلب به صورت تاری دید، احساس درد در ناحیه چشم‌ها، دو بینی و بروز تورم یا قرمزی در اطراف چشم تجربه می‌شوند. در صورت مشاهده هریک از این علائم لازم است آن را با پزشک خود در جریان بگذارید و در اسرع وقت به اورژانس مراجعه نمایید.

7- کاهش میزان سدیم در خون

بسیاری از داروهای ضد افسردگی از جمله سیتالوپرام به کاهش سطح سدیم خون می‌انجامند. این مشکل با علائمی نظیر سردرد، احساس ضعف، کاهش مقاومت بدن، احساس گیجی، بروز اختلال در تمرکز و مشکلاتی در حافظه یا تفکر خود را نشان می‌دهند.

سخن آخر | درمان‌های غیردارویی برای افسردگی

با توجه به عوارض جانبی گوناگونی که در پی مصرف داروی سیتالوپرام گزارش شد بسیاری از افراد به دنبال این هستند که مشکلات خلقی خود را با روش‌های غیر دارویی درمان نمایند. خوشبختانه در بسیاری از مواقع افسردگی به درمان های روان شناختی نظیر رویکرد شناختی درمانی به خوبی جواب می‌دهند و افراد بدون نیاز به دارو می‌توانند بهبودی را تجربه نمایند.

توجه به این نکته حائز اهمیت است دارو درمانی به تنهایی برای بهبود افسردگی کافی نیست چراکه داروها تنها با ایجاد تغییراتی در سیستم عصبی می‌توانند برخی علائم افسردگی را بهبود بخشند اما نمی‌توانند ریشه‌های این مشکل را تغییر دهند. تا زمانی که شما عوامل برانگیزنده افسردگی را به درستی نشناسید نمی‌توانید یک بهبودی کامل را تجربه کنید. در نتیجه لازم است حتما برای درمان مشکل خود از یک روانشناس کمک بگیرید. در صورت نیاز به دارو روانشناس شما را به یک روان پزشک ارجاع خواهد داد.

برای دریافت مشاوره در زمینه افسردگی و اضطراب می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

چه زمانی ممکن است مصرف سیتالوپرام به سندروم سروتونین منجر شود؟

مصرف همزمان این دارو با سایر داروهای افزایش دهنده سروتونین نظیر بوسپیرون یا برخی مواد مخدر نظیر قرص اکس ریسک بروز سندروم سروتونین را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 66419012-021

 

 

منبع :  قرص سیتالوپرام 



:: برچسب‌ها: قرص سیتالوپرام ,
:: بازدید از این مطلب : 925
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

عوارض تنهایی بر سلامت روان و حتی جسم ازجمله مسائلی است که علی‌رغم اهمیت بسیار، چندان موردتوجه قرار نگرفته است. روانشناسان معتقدند تنهایی الزاماً به معنای عدم حضور فیزیکی اطرافیان نیست بلکه تنهایی احساس و باوری است که گاهی می‌تواند در میان یک جمع نیز برای فرد ایجاد شود. به عبارتی در شرایطی که فرد احساس کند هیچ‌کس او را درک نمی‌کند و متوجه احساسات وی نیست دچار احساس تنهایی می‌شود.

طبیعتاً هیچ‌یک از ما دوست نداریم در این شرایط قرار بگیریم و تنهایی احساسات منفی بسیاری را در ما زنده می‌کند، اما عوارض تنهایی به این احساسات بد خلاصه نمی‌شود و مشکلات روحی و جسمی بسیاری ازجمله افزایش احتمال ابتلا به انواع دمانس از پیامدهای منفی آن محسوب می‌شوند. به همین خاطر اگر شما یا هر یک از اطرافیانتان با این شرایط درگیر شده بهتر است برای رفع تنهایی و جلوگیری از عوارض منفی آن اقداماتی را آغاز کنید. اگر احساس می‌کنید مشکلاتی مانند اضطراب اجتماعی یا افسردگی باعث تنهایی شما شده که با دریافت مشاوره افسردگی رسیدگی و رفع می‌شود.

 

منبع : عوارض تنهایی 

 

 

عوارض تنهایی بر سلامت جسم و روان

احساس نارضایتی و بیماری‌های روحی

تجربه هیجانات منفی نظیر غم و همین‌طور بالا رفتن احتمال ابتلا به بیماری‌های روحی ازجمله اولین مشکلاتی هستند که احساس تنهای برای‌تان به همراه خواهد داشت. همچنین تنهایی در بسیاری از مواقع خطر ابتلا به افسردگی را بالاتر خواهد برد. روانشناسان معتقدند دریافت حمایت اجتماعی و همدلی از اطرافیان تأثیر بسیاری در سلامت روان خواهد گذاشت و درنتیجه هنگامی‌که احساس می‌کنید هیچ‌یک از اطرافیان متوجه احساسات و خواسته‌های شما نیست، طبیعتاً دچار افسردگی خواهید شد.

تنهایی و نداشتن حمایت اجتماعی از سوی دیگر می‌تواند به این معنا باشد که در شرایط سخت و اضطراب‌آور امکان تکیه کردن به دیگران را ندارید و این موضوع می‌تواند باعث افزایش اضطراب و نگرانی شده یا این شرایط را در شما مزمن نماید. به همین خاطر می‌توان اضطراب را نیز در کنار افسردگی یکی از عوارض تنهایی دانست.

 

بیشتر بخوانید : علائم افسردگی شدید | نشانه های افسردگی چیست؟

 

دور شدن از واقعیت

یکی از مهم‌ترین مزایای حضور در اجتماع این است که با دیدگاه‌ها و نظرات مختلف آشنا شده و همین‌طور با تبادل تجربیاتتان، به دیگران در حل مشکلاتشان کمک کرده یا از آن‌ها کمک بگیرید. به همین خاطر یکی از عوارض تنهایی این است که ارتباط فرد با جهان اطراف محدود می‌شود و توانایی به اشتراک گذاشتن نقطه‌نظر‌هایش را از دست می‌دهد. به عبارتی می‌توان گفت در شرایط تنهایی نمی‌توانید با دیگران مشورت کرده و از صحت یا نادرستی دیدگاه‌هایتان مطلع شوید. این موضوع می‌تواند خطر قضاوت‌های منفی و رفتارهای نامناسب را افزایش دهد.

ضعیف شدن مهارت‌های ذهنی

پژوهش‌های بسیاری در زمینهٔ ارتباط میان تنهایی و مهارت‌های ذهنی صورت گرفته است؛ این پژوهش‌ها نشان‌دهنده این است که احتمال افت توانایی‌هایی نظیر مهارت‌های کلامی و همین‌طور ابتلا به دمانس در افراد تنها به‌مراتب بیشتر از آنهاییست که از روابط اجتماعی خود رضایت دارند. تنهایی باعث می‌شود درگیری ذهنی و توجه شما به مسائل مختلف کاهش پیدا کرده و همین‌طور فرصت‌های تعامل اجتماعی و صحبت کردن نیز کم شود. این شرایط می‌تواند شما را آماده ابتلا به انواع ناتوانی‌های ذهنی ازجمله آلزایمر نماید.

بیماری‌های جسمی

برخلاف تصور بسیاری از افراد عوارض تنهایی به مشکلات روحی محدود نمی‌شود بلکه افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌های جسمی نیز یکی از پیامدهای منفی این شرایط است. همان‌طور که گفته شد احتمال ابتلا به بیماری‌های اضطرابی در افراد تنها افزایش پیدا می‌کند؛ با توجه به اینکه اضطراب سطح ایمنی بدن را کاهش داده و فرد را در مقابل ابتلا به بیماری‌ها آسیب‌پذیر می‌کند نتیجتا احتمال درگیری با مشکلات جسمی در این افراد افزایش می‌یابد. همچنین تنهایی و افسردگی در بیماران می‌تواند باعث کاهش روند بهبودی شده و یا شدت بیماری‌ها را افزایش دهد. به همین خاطر اگر در کنار ابتلا به بیماری‌های جسمی احساس تنهایی می‌کنید بهتر است دراین‌باره از یک روانشناس متخصص کمک بگیرید.

کاهش انگیزه فعالیت

اطرافیان تقریباً همیشه یکی از مهم‌ترین انگیزه‌ها برای فعالیت ما هستند. تلاش برای ارتقا جایگاه، بهبود شرایط و همین‌طور کمک به اطرافیان ازجمله مهم‌ترین دلایلی هستند که ما را به فعالیت در زندگی وا‌می‌دارند. به همین خاطر کاهش انگیزه و میل به فعالیت را می‌توان یکی از عوارض تنهایی دانست. اگر از اجتماع دور هستید معمولاً دلیلی برای توجه به مسائل ساده‌ای نظیر آراستگی ظاهری‌تان نمی‌بینید و همین رفتار می‌تواند خطر افسردگی را افزایش دهد.

 

بیشتر بخوانید : درمان افسردگی شدید | بهترین راه درمان افسردگی چیست؟

 

راهکارهایی برای پایان دادن به عوارض تنهایی

با توجه به عوارض و پیامدهای منفی که تنهایی به همراه دارد بهتر است برای پایان دادن به این احساس در خود اقدام کنید. ازجمله راهکارهایی که برای کاهش احساس تنهایی می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید عبارتند از:

محیط اجتماعیتان را تغییر دهید

اگر علی‌رغم حضور در جمع احساس تنهایی می‌کنید و باور دارید هیچ‌کس متوجه احساسات شما نیست، احتمالاً شما در محیط اجتماعی نامناسبی قرار دارید و اشتراک چندانی با اطرافیانتان ندارید. در چنین شرایطی بهتر است سعی کنید تا محیط اجتماعی خود را تغییر داده و دوستان و آشنایانی پیدا کنید که بیشتر با آن‌ها احساس همدلی داشته باشید.

فعالانه رابطه ایجاد کنید

یکی از دلایل احساس تنهایی این است که تلاشی برای دوست‌یابی انجام نمی‌دهسد و خود را تنها به پیشنهادهایی که به سمت‌تان می‌آید محدود می‌کنید. این موضوع باعث محدود شدن دایره ارتباطی شما خواهد شد و به همین خاطر بهتر است فعالانه در محیط‌ها و شرایط مختلف دوستانی برای خود پیدا کنید.

از بین بردن عوارض تنهایی با شرکت در فعالیت‌های گروهی

شرکت در فعالیت‌ها و برنامه‌های گروهی نظیر تورهای مسافرتی یا کلاس‌های ورزشی شما را با جمعی از افراد آشنا می‌کند که می‌توانید از میان آن‌ها دوستانی برای خود پیدا کنید. به همین خاطر بهتر است سعی کنید این قبیل فعالیت‌ها را در برنامه روزانه یا هفتگی خود قرار دهید.

استفاده از شبکه‌های اجتماعی

اگر احساس می‌کنید برقراری ارتباط حضوری یا مطرح کردن پیشنهاد دوستی به شکل مستقیم برای شما دشوار است؛ می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی برای برقراری روابط اجتماعی استفاده کنید. با توجه به وسعت استفاده از این شبکه‌ها احتمال اینکه شما بتوانید فرد یا افرادی متناسب با سلیقه و شرایط روحی و فکری‌تان پیدا کنید افزایش خواهد یافت.

برای از بین بردن عوارض تنهایی کمک بگیرید

اگر خجالت یا ناتوانی از صحبت کردن در جمع باعث احساس تنهایی شما شده و یا به خاطر دوری از جمع صحبت کردن دشوار شده ویا تبدیل به یک عادت شده تا حدی که بی شباهت با نشانه های افسردگی نیست بهتر است از یک مشاور در این زمینه کمک بگیرید.

متخصصین به شما کمک خواهند کرد تا ترس‌ها و افکار منفی خود را کنار گذاشته و رفتارهای مناسبی را برای پیدا کردن دوستان جدید امتحان کنید. درنتیجه اگر به هر دلیلی از تنهایی رنج می‌برید و نمی‌توانید مشکلات‌تان را حل کنید بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید. برای آشنایی با انواع روش های درمان تنهایی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه افسردگی می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02166419012 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

 

سؤالات متداول

آیا تنهایی باعث بروز مشکلاتی در سلامت می‌شود؟

بله؛ پژوهش‌های بسیاری نشان‌دهنده این است که تنهایی باعث بروز مشکلات جسمی و همین‌طور مشکلات روحی نظیر افسردگی یا افزایش احتمال ابتلا به دمانس می‌شود.

چطور می‌توان از عوارض تنهایی جلوگیری کرد؟

بهتر است فعالانه تلاش کنید تا دایره ارتباطی خود را گسترش دهید. برای این کار می‌توانید وارد فعالیت‌های گروهی مثل برنامه‌های ورزشی شوید. همچنین اگر احساس می‌کنید شیوه صحیح برقراری ارتباط با دیگران را نمی‌دانید می‌توانید از یک روانشناس در این زمینه کمک بگیرید.

 

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 66419012-021

 

 

 

منبع : عوارض تنهایی 



:: برچسب‌ها: عوارض تنهایی ,
:: بازدید از این مطلب : 847
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

پرخاشگری نوجوانان یکی از مشکلات رایجی است که والدین در دوران بلوغ فرزندشان با آن مواجه می‌شوند. تغییرات فیزیولوژیکی و تغییر نیازهای روانشناختی از جمله دلایلی هستند که به تحریک پذیری و افزایش پرخاشگری نوجوانان می‌انجامند. با این حال این مسئله قابل حل است. شما به کمک راهکارهای تربیتی مختلف می‌توانید پرخاشگری فرزندتان را در این سنین مدیریت کنید و به او فرصت دهید تا به شیوه‌ای سالم چالش‌های دوران بلوغ خود را پشت سر بگذارد. کمک گرفتن از روانشناسان خانواده و متخصصین کودک و نوجوان از جمله این راهکارهاست. ما در ادامه از منظر روانشناسی به توصیه‌هایی در این باره اشاره کرده‌ایم. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید..

 

منبع : پرخاشگری نوجوانان 

 

 

 

بیشتر بخوانید : تربیت نوجوان | تربیت فرزند دختر و پسر در سنین نوجوانی

 

علل پرخاشگری نوجوانان

هر پدر و مادری می‌خواهد بداند که چرا فرزندش در دوران نوجوانی به یک باره تغییر کرده و رفتارهای پرخاشگرانه زیادی از خود نشان می‌دهد. در ادامه 5 علل رایج را ذکر کرده‌ایم، با این حال برای بررسی هر رابطه‌ای نیاز به صرف وقت و انرژی هست.

1- تغییرات فیزیولوژیک

رسیدن به بلوغ جسمانی یکی از مهم‎‌ترین رویدادهایی است که در دوران نوجوانی اتفاق می‌افتد. پس باید بدانید تغییرات جسمانی مرتبط با بلوغ می‌تواند بر خلق و خوی فرزندتان تاثیر گذاشته و حتی باعث پرخاشگر شدن او نیز بشود. برای مثال افزایش هورمون تستوسترون در پسران از جمله رایج‌ترین دلایلی است که باعث می‌شود آن‌ها نسبت به قبل خشن‌تر شوند. همچنین نوسانات هورمون‍های جنسی در دختران با افزایش تحریک پذیری روانی می‌تواند به رفتارهای پرخاشگرانه یا بروز خلق افسرده بیانجامد.

2- فشارهای مرتبط با گروه های دوستان

یکی از مهم‌ترین دغدغه افراد در سنین نوجوانی پذیرفته شدن در گروه‌های دوستی است. افرادی که در این زمینه با مشکل مواجه می‌شوند و دوستان‌شان به دلایل مختلف آن‌ها را طرد می‌کنند تا حد زیادی تحت فشار قرار گرفته و در نتیجه رفتارهایی نظیر پرخاشگری را از خود نشان می‌دهند.

3- کمبود اعتماد به نفس

برخورداری از اعتماد به نفس کافی یکی از ملاک‌های بسیار تاثیرگذاری است که باعث می‌شود افراد با سلامت بیشتر و چالش کمتر از دوران نوجوانی عبور نمایند. مشاهدات بالینی نشان می‌دهد اکثر افرادی که اعتماد به نفس کمی دارند در دوران نوجوانی با بروز رفتارهای پرخاشگرانه تلاش می کنند بر این مشکل خود سرپوش بگذارند و آن را از دیگران مخفی نگه دارند.

4- تجربه هرگونه سوء استفاده

تجربه هرگونه سوء استفاده جسمی، جنسی و روانی در دوران کودکی یا در همان سنین نوجوانی منجر به  بروز تغییر رفتاری شدید و ابراز پرخاشگری مفرط در فرزندان می‌شود. چرا که آن‌ها اغلب در بیان مشکلات خود ناتوان‌اند و به خاطر بروز این سوء استفاده‌ها احساس شرم می‌کنند. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که در مورد تغییرات رفتاری ناگهانی در فرزندتان هشیار باشید و در صورت مشاهده آن‌ها از یک روانشناس متخصص در حیطه کودک و نوجوان کمک بگیرید. برای آشنایی با روانشناسی نوجوان کلیک کنید.

5- تجربه رویدادهای آسیب زا از علت های پرخاشگری نوجوانان

تجربه رویدادهای آسیب زا و استرس‌های مفرط نظیر از دست دادن عزیزان، مواجهه با زورگویی همسالان در محیطهایی نظیر مدرسه و طلاق والدین از جمله عواملی هستند که اغلب فشار زیادی را به نوجوانان وارد کرده و منجر به بروز رفتارهای پرخاشگرانه می‌شوند.

راهکارهایی برای مدیریت پرخاشگری در نوجوانان

پرخاشگری در نوجوانان مسئله‌ای قابل کنترل است. به شرطی که به عنوان والدین به موقع به آن توجه کرده و اقدامات مناسبی را در برخورد با آن نشان دهید. ما در ادامه به چند راهکار موثر در این زمینه اشاره کرده ایم.

1- کمک گرفتن از جلسات مشاوره فردی

اگر احساس می‌کنید که فرزندتان در دوران نوجوانی تا حد زیادی پرخاشگر شده و این مسئله بر جنبه‌های مختلف زندگی او تاثیر می‌گذارد می توانید به یک روانشناس متخصص در حیطه کودک و نوجوان مراجعه کرده و از جلسات مشاوره فردی کمک بگیرید. در جلسات مشاوره فردی نوجوان به تنهایی در اتاق درمانگر حضور می‌یابد و روانشناس تلاش می‌کند با کشف علل پرخاشگری به او کمک نماید تا اصلاح رفتاری نیز صورت بگیرد.

2- کمک گرفتن از جلسات مشاوره خانواده درمانی برای پرخاشگری نوجوانان

یکی دیگر از گزینه‌های بسیار موثر در حل پرخاشگری نوجوانان کمک گرفتن از جلسات مشاوره خانواده درمانی است. برای بهره بردن از این جلسات لازم است به یک روانشناس متخصص در حیطه خانواده درمانی مراجعه کنید. خانواده درمانگران پرخاشگری نوجوان را در بافت روابط خانوادگی بررسی می‌کنند. از همین رو از والدین نیز می‌خواهند که در جلسات حضور داشته باشند. آن‌ها علاوه بر اصلاح رفتارهای پرخاشگرانه فرزند الگوهای رفتاری غلط پدر و مادرها را نیز شناسایی کرده و تلاش می‌کنند با بازخورد دهی به تغییر سبک تربیتی والدین نیز کمک کنند. برای آشنایی با انواع سبک فرزندپروری کلیک کنید.

3- کمک گرفتن از درمان های دارویی

در اکثر موارد پرخاشگری در دوران نوجوانی به چالش‌های مرتبط با این دوران بر می‌گردد و با دریافت درمان‌های روانشناختی بهبود می‌یابد. با این حال در برخی موارد این مشکل می‌تواند ناشی از یک اختلال عصب شناختی نظیر صرع یا یک اختلال روان پزشکی نظیر افسردگی اساسی باشد. در این شرایط روانشناس شما را به یک پزشک ارجاع خواهد داد تا برای درمان اختلال رفتاری فرزندتان از درمان‌های دارویی نیز کمک بگیرید.

4- وضع قوانین مشخص در خانه

پرخاشگری در بسیاری از موارد از سوءتفاهم‌ها و تعارض‌های میان والدین و نوجوان نشات می‌گیرد. برای مدیریت این شرایط لازم است قوانین مشخصی در خانه وضع کرده و در مورد چرایی آن‌ها با فرزندتان گفتگو کنید. در همین راستا تلاش نمایید تا با زور و استبداد نوجوان را به انجام کاری مجبور نکنید بلکه اجازه دهید تا او در مورد حرف‌های شما بیاندیشد و با رضایت از گفته‌هایتان پیروی کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوجوانان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

 

سوالات متداول درباره پرخاشگری نوجوانان

آیا برای درمان پرخاشگری مفرط در دوران نوجوانی متخصصین داروی خاصی نیز تجویز می کنند؟

در اکثر موارد خیر، چرا که پرخاشگری در دوران نوجوانی اغلب به شرایط خاص مرتبط با دوران بلوغ بر می گردد و با دریافت درمان های روان شناختی بهبود می یابد. در صورت وجود مشکل عصب شناختی یا روان پزشکی خاص درمانگر در مورد استفاده از داروها شما را راهنمایی خواهد کرد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 66419012-021

 

 

 

منبع : پرخاشگری نوجوانان 



:: برچسب‌ها: پرخاشگری نوجوانان ,
:: بازدید از این مطلب : 758
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

پرخاشگری نوجوانان یکی از مشکلات رایجی است که والدین در دوران بلوغ فرزندشان با آن مواجه می‌شوند. تغییرات فیزیولوژیکی و تغییر نیازهای روانشناختی از جمله دلایلی هستند که به تحریک پذیری و افزایش پرخاشگری نوجوانان می‌انجامند. با این حال این مسئله قابل حل است. شما به کمک راهکارهای تربیتی مختلف می‌توانید پرخاشگری فرزندتان را در این سنین مدیریت کنید و به او فرصت دهید تا به شیوه‌ای سالم چالش‌های دوران بلوغ خود را پشت سر بگذارد. کمک گرفتن از روانشناسان خانواده و متخصصین کودک و نوجوان از جمله این راهکارهاست. ما در ادامه از منظر روانشناسی به توصیه‌هایی در این باره اشاره کرده‌ایم. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید..

 

منبع : پرخاشگری نوجوانان 

 

 

 

بیشتر بخوانید : تربیت نوجوان | تربیت فرزند دختر و پسر در سنین نوجوانی

 

علل پرخاشگری نوجوانان

هر پدر و مادری می‌خواهد بداند که چرا فرزندش در دوران نوجوانی به یک باره تغییر کرده و رفتارهای پرخاشگرانه زیادی از خود نشان می‌دهد. در ادامه 5 علل رایج را ذکر کرده‌ایم، با این حال برای بررسی هر رابطه‌ای نیاز به صرف وقت و انرژی هست.

1- تغییرات فیزیولوژیک

رسیدن به بلوغ جسمانی یکی از مهم‎‌ترین رویدادهایی است که در دوران نوجوانی اتفاق می‌افتد. پس باید بدانید تغییرات جسمانی مرتبط با بلوغ می‌تواند بر خلق و خوی فرزندتان تاثیر گذاشته و حتی باعث پرخاشگر شدن او نیز بشود. برای مثال افزایش هورمون تستوسترون در پسران از جمله رایج‌ترین دلایلی است که باعث می‌شود آن‌ها نسبت به قبل خشن‌تر شوند. همچنین نوسانات هورمون‍های جنسی در دختران با افزایش تحریک پذیری روانی می‌تواند به رفتارهای پرخاشگرانه یا بروز خلق افسرده بیانجامد.

2- فشارهای مرتبط با گروه های دوستان

یکی از مهم‌ترین دغدغه افراد در سنین نوجوانی پذیرفته شدن در گروه‌های دوستی است. افرادی که در این زمینه با مشکل مواجه می‌شوند و دوستان‌شان به دلایل مختلف آن‌ها را طرد می‌کنند تا حد زیادی تحت فشار قرار گرفته و در نتیجه رفتارهایی نظیر پرخاشگری را از خود نشان می‌دهند.

3- کمبود اعتماد به نفس

برخورداری از اعتماد به نفس کافی یکی از ملاک‌های بسیار تاثیرگذاری است که باعث می‌شود افراد با سلامت بیشتر و چالش کمتر از دوران نوجوانی عبور نمایند. مشاهدات بالینی نشان می‌دهد اکثر افرادی که اعتماد به نفس کمی دارند در دوران نوجوانی با بروز رفتارهای پرخاشگرانه تلاش می کنند بر این مشکل خود سرپوش بگذارند و آن را از دیگران مخفی نگه دارند.

4- تجربه هرگونه سوء استفاده

تجربه هرگونه سوء استفاده جسمی، جنسی و روانی در دوران کودکی یا در همان سنین نوجوانی منجر به  بروز تغییر رفتاری شدید و ابراز پرخاشگری مفرط در فرزندان می‌شود. چرا که آن‌ها اغلب در بیان مشکلات خود ناتوان‌اند و به خاطر بروز این سوء استفاده‌ها احساس شرم می‌کنند. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که در مورد تغییرات رفتاری ناگهانی در فرزندتان هشیار باشید و در صورت مشاهده آن‌ها از یک روانشناس متخصص در حیطه کودک و نوجوان کمک بگیرید. برای آشنایی با روانشناسی نوجوان کلیک کنید.

5- تجربه رویدادهای آسیب زا از علت های پرخاشگری نوجوانان

تجربه رویدادهای آسیب زا و استرس‌های مفرط نظیر از دست دادن عزیزان، مواجهه با زورگویی همسالان در محیطهایی نظیر مدرسه و طلاق والدین از جمله عواملی هستند که اغلب فشار زیادی را به نوجوانان وارد کرده و منجر به بروز رفتارهای پرخاشگرانه می‌شوند.

راهکارهایی برای مدیریت پرخاشگری در نوجوانان

پرخاشگری در نوجوانان مسئله‌ای قابل کنترل است. به شرطی که به عنوان والدین به موقع به آن توجه کرده و اقدامات مناسبی را در برخورد با آن نشان دهید. ما در ادامه به چند راهکار موثر در این زمینه اشاره کرده ایم.

1- کمک گرفتن از جلسات مشاوره فردی

اگر احساس می‌کنید که فرزندتان در دوران نوجوانی تا حد زیادی پرخاشگر شده و این مسئله بر جنبه‌های مختلف زندگی او تاثیر می‌گذارد می توانید به یک روانشناس متخصص در حیطه کودک و نوجوان مراجعه کرده و از جلسات مشاوره فردی کمک بگیرید. در جلسات مشاوره فردی نوجوان به تنهایی در اتاق درمانگر حضور می‌یابد و روانشناس تلاش می‌کند با کشف علل پرخاشگری به او کمک نماید تا اصلاح رفتاری نیز صورت بگیرد.

2- کمک گرفتن از جلسات مشاوره خانواده درمانی برای پرخاشگری نوجوانان

یکی دیگر از گزینه‌های بسیار موثر در حل پرخاشگری نوجوانان کمک گرفتن از جلسات مشاوره خانواده درمانی است. برای بهره بردن از این جلسات لازم است به یک روانشناس متخصص در حیطه خانواده درمانی مراجعه کنید. خانواده درمانگران پرخاشگری نوجوان را در بافت روابط خانوادگی بررسی می‌کنند. از همین رو از والدین نیز می‌خواهند که در جلسات حضور داشته باشند. آن‌ها علاوه بر اصلاح رفتارهای پرخاشگرانه فرزند الگوهای رفتاری غلط پدر و مادرها را نیز شناسایی کرده و تلاش می‌کنند با بازخورد دهی به تغییر سبک تربیتی والدین نیز کمک کنند. برای آشنایی با انواع سبک فرزندپروری کلیک کنید.

3- کمک گرفتن از درمان های دارویی

در اکثر موارد پرخاشگری در دوران نوجوانی به چالش‌های مرتبط با این دوران بر می‌گردد و با دریافت درمان‌های روانشناختی بهبود می‌یابد. با این حال در برخی موارد این مشکل می‌تواند ناشی از یک اختلال عصب شناختی نظیر صرع یا یک اختلال روان پزشکی نظیر افسردگی اساسی باشد. در این شرایط روانشناس شما را به یک پزشک ارجاع خواهد داد تا برای درمان اختلال رفتاری فرزندتان از درمان‌های دارویی نیز کمک بگیرید.

4- وضع قوانین مشخص در خانه

پرخاشگری در بسیاری از موارد از سوءتفاهم‌ها و تعارض‌های میان والدین و نوجوان نشات می‌گیرد. برای مدیریت این شرایط لازم است قوانین مشخصی در خانه وضع کرده و در مورد چرایی آن‌ها با فرزندتان گفتگو کنید. در همین راستا تلاش نمایید تا با زور و استبداد نوجوان را به انجام کاری مجبور نکنید بلکه اجازه دهید تا او در مورد حرف‌های شما بیاندیشد و با رضایت از گفته‌هایتان پیروی کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوجوانان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

 

سوالات متداول درباره پرخاشگری نوجوانان

آیا برای درمان پرخاشگری مفرط در دوران نوجوانی متخصصین داروی خاصی نیز تجویز می کنند؟

در اکثر موارد خیر، چرا که پرخاشگری در دوران نوجوانی اغلب به شرایط خاص مرتبط با دوران بلوغ بر می گردد و با دریافت درمان های روان شناختی بهبود می یابد. در صورت وجود مشکل عصب شناختی یا روان پزشکی خاص درمانگر در مورد استفاده از داروها شما را راهنمایی خواهد کرد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 66419012-021

 

 

 

منبع : پرخاشگری نوجوانان 



:: برچسب‌ها: پرخاشگری نوجوانان ,
:: بازدید از این مطلب : 523
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

پرخاشگری نوجوانان یکی از مشکلات رایجی است که والدین در دوران بلوغ فرزندشان با آن مواجه می‌شوند. تغییرات فیزیولوژیکی و تغییر نیازهای روانشناختی از جمله دلایلی هستند که به تحریک پذیری و افزایش پرخاشگری نوجوانان می‌انجامند. با این حال این مسئله قابل حل است. شما به کمک راهکارهای تربیتی مختلف می‌توانید پرخاشگری فرزندتان را در این سنین مدیریت کنید و به او فرصت دهید تا به شیوه‌ای سالم چالش‌های دوران بلوغ خود را پشت سر بگذارد. کمک گرفتن از روانشناسان خانواده و متخصصین کودک و نوجوان از جمله این راهکارهاست. ما در ادامه از منظر روانشناسی به توصیه‌هایی در این باره اشاره کرده‌ایم. برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید..

 

منبع : پرخاشگری نوجوانان 

 

 

 

بیشتر بخوانید : تربیت نوجوان | تربیت فرزند دختر و پسر در سنین نوجوانی

 

علل پرخاشگری نوجوانان

هر پدر و مادری می‌خواهد بداند که چرا فرزندش در دوران نوجوانی به یک باره تغییر کرده و رفتارهای پرخاشگرانه زیادی از خود نشان می‌دهد. در ادامه 5 علل رایج را ذکر کرده‌ایم، با این حال برای بررسی هر رابطه‌ای نیاز به صرف وقت و انرژی هست.

1- تغییرات فیزیولوژیک

رسیدن به بلوغ جسمانی یکی از مهم‎‌ترین رویدادهایی است که در دوران نوجوانی اتفاق می‌افتد. پس باید بدانید تغییرات جسمانی مرتبط با بلوغ می‌تواند بر خلق و خوی فرزندتان تاثیر گذاشته و حتی باعث پرخاشگر شدن او نیز بشود. برای مثال افزایش هورمون تستوسترون در پسران از جمله رایج‌ترین دلایلی است که باعث می‌شود آن‌ها نسبت به قبل خشن‌تر شوند. همچنین نوسانات هورمون‍های جنسی در دختران با افزایش تحریک پذیری روانی می‌تواند به رفتارهای پرخاشگرانه یا بروز خلق افسرده بیانجامد.

2- فشارهای مرتبط با گروه های دوستان

یکی از مهم‌ترین دغدغه افراد در سنین نوجوانی پذیرفته شدن در گروه‌های دوستی است. افرادی که در این زمینه با مشکل مواجه می‌شوند و دوستان‌شان به دلایل مختلف آن‌ها را طرد می‌کنند تا حد زیادی تحت فشار قرار گرفته و در نتیجه رفتارهایی نظیر پرخاشگری را از خود نشان می‌دهند.

3- کمبود اعتماد به نفس

برخورداری از اعتماد به نفس کافی یکی از ملاک‌های بسیار تاثیرگذاری است که باعث می‌شود افراد با سلامت بیشتر و چالش کمتر از دوران نوجوانی عبور نمایند. مشاهدات بالینی نشان می‌دهد اکثر افرادی که اعتماد به نفس کمی دارند در دوران نوجوانی با بروز رفتارهای پرخاشگرانه تلاش می کنند بر این مشکل خود سرپوش بگذارند و آن را از دیگران مخفی نگه دارند.

4- تجربه هرگونه سوء استفاده

تجربه هرگونه سوء استفاده جسمی، جنسی و روانی در دوران کودکی یا در همان سنین نوجوانی منجر به  بروز تغییر رفتاری شدید و ابراز پرخاشگری مفرط در فرزندان می‌شود. چرا که آن‌ها اغلب در بیان مشکلات خود ناتوان‌اند و به خاطر بروز این سوء استفاده‌ها احساس شرم می‌کنند. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که در مورد تغییرات رفتاری ناگهانی در فرزندتان هشیار باشید و در صورت مشاهده آن‌ها از یک روانشناس متخصص در حیطه کودک و نوجوان کمک بگیرید. برای آشنایی با روانشناسی نوجوان کلیک کنید.

5- تجربه رویدادهای آسیب زا از علت های پرخاشگری نوجوانان

تجربه رویدادهای آسیب زا و استرس‌های مفرط نظیر از دست دادن عزیزان، مواجهه با زورگویی همسالان در محیطهایی نظیر مدرسه و طلاق والدین از جمله عواملی هستند که اغلب فشار زیادی را به نوجوانان وارد کرده و منجر به بروز رفتارهای پرخاشگرانه می‌شوند.

راهکارهایی برای مدیریت پرخاشگری در نوجوانان

پرخاشگری در نوجوانان مسئله‌ای قابل کنترل است. به شرطی که به عنوان والدین به موقع به آن توجه کرده و اقدامات مناسبی را در برخورد با آن نشان دهید. ما در ادامه به چند راهکار موثر در این زمینه اشاره کرده ایم.

1- کمک گرفتن از جلسات مشاوره فردی

اگر احساس می‌کنید که فرزندتان در دوران نوجوانی تا حد زیادی پرخاشگر شده و این مسئله بر جنبه‌های مختلف زندگی او تاثیر می‌گذارد می توانید به یک روانشناس متخصص در حیطه کودک و نوجوان مراجعه کرده و از جلسات مشاوره فردی کمک بگیرید. در جلسات مشاوره فردی نوجوان به تنهایی در اتاق درمانگر حضور می‌یابد و روانشناس تلاش می‌کند با کشف علل پرخاشگری به او کمک نماید تا اصلاح رفتاری نیز صورت بگیرد.

2- کمک گرفتن از جلسات مشاوره خانواده درمانی برای پرخاشگری نوجوانان

یکی دیگر از گزینه‌های بسیار موثر در حل پرخاشگری نوجوانان کمک گرفتن از جلسات مشاوره خانواده درمانی است. برای بهره بردن از این جلسات لازم است به یک روانشناس متخصص در حیطه خانواده درمانی مراجعه کنید. خانواده درمانگران پرخاشگری نوجوان را در بافت روابط خانوادگی بررسی می‌کنند. از همین رو از والدین نیز می‌خواهند که در جلسات حضور داشته باشند. آن‌ها علاوه بر اصلاح رفتارهای پرخاشگرانه فرزند الگوهای رفتاری غلط پدر و مادرها را نیز شناسایی کرده و تلاش می‌کنند با بازخورد دهی به تغییر سبک تربیتی والدین نیز کمک کنند. برای آشنایی با انواع سبک فرزندپروری کلیک کنید.

3- کمک گرفتن از درمان های دارویی

در اکثر موارد پرخاشگری در دوران نوجوانی به چالش‌های مرتبط با این دوران بر می‌گردد و با دریافت درمان‌های روانشناختی بهبود می‌یابد. با این حال در برخی موارد این مشکل می‌تواند ناشی از یک اختلال عصب شناختی نظیر صرع یا یک اختلال روان پزشکی نظیر افسردگی اساسی باشد. در این شرایط روانشناس شما را به یک پزشک ارجاع خواهد داد تا برای درمان اختلال رفتاری فرزندتان از درمان‌های دارویی نیز کمک بگیرید.

4- وضع قوانین مشخص در خانه

پرخاشگری در بسیاری از موارد از سوءتفاهم‌ها و تعارض‌های میان والدین و نوجوان نشات می‌گیرد. برای مدیریت این شرایط لازم است قوانین مشخصی در خانه وضع کرده و در مورد چرایی آن‌ها با فرزندتان گفتگو کنید. در همین راستا تلاش نمایید تا با زور و استبداد نوجوان را به انجام کاری مجبور نکنید بلکه اجازه دهید تا او در مورد حرف‌های شما بیاندیشد و با رضایت از گفته‌هایتان پیروی کند.

برای دریافت مشاوره در زمینه نوجوانان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

 

سوالات متداول درباره پرخاشگری نوجوانان

آیا برای درمان پرخاشگری مفرط در دوران نوجوانی متخصصین داروی خاصی نیز تجویز می کنند؟

در اکثر موارد خیر، چرا که پرخاشگری در دوران نوجوانی اغلب به شرایط خاص مرتبط با دوران بلوغ بر می گردد و با دریافت درمان های روان شناختی بهبود می یابد. در صورت وجود مشکل عصب شناختی یا روان پزشکی خاص درمانگر در مورد استفاده از داروها شما را راهنمایی خواهد کرد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 66419012-021

 

 

 

منبع : پرخاشگری نوجوانان 



:: برچسب‌ها: پرخاشگری نوجوانان ,
:: بازدید از این مطلب : 623
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

انزال خشک حالتی از تجربه اوج لذت جنسی است که مرد، به ارگاسم می‌رسد اما انزال و خروج مایع منی رخ نمی‌دهد. به طور کلی دو حالت برای انزال خشک وجود دارد؛ در برخی موارد مردان با فشار دادن کلاهک آلت تناسلی جلوی خروج مایع منی را می‌گیرند و در موارد دیگر ممکن است بدون هیچ‌گونه مداخله‌ای توسط خود فرد این مسئله رخ دهد. آشنایی با علل به وجود آورنده انزال خشک اهمیت بسیاری دارد زیرا اگر بدون دخالت فرد رخ دهد، می‌تواند نشان دهنده یک مشکل در پروستات یا مثانه باشد. در نتیجه با شناسایی علل و علائم انزال خشک می‌توان راهکار درمانی مناسبی هم برای رفع این مشکل در نظر گرفت. برای دریافت مشاوره جنسی کلیک کنید.

 

 

منبع :  انزال خشک

 

 

انزال خشک چه نشانه و علائمی دارد؟

انزال خشک یا برگشت منی به داخل مثانه زمانی رخ می‌دهد که فرد به ارگاسم برسد اما انزالی را تجربه نمی‌کند. انزال خشک می‌تواند به طور خودخواسته و توسط فرد رخ دهد، به طوریکه هنگام خروج مایع منی، فرد جلوی خروج آن را می‌گیرد. در موراد دیگر این مسئله می‌تواند نشان دهنده یک بیماری باشد. با این حال در سنین میانسالی به بعد به دلیل کاهش میل جنسی و تحریک‌پذیری ممکن است یک مسئله طبیعی باشد.  انواع مختلفی از انزال خشک وجود دارد که می‌تواند به صورت مادرزای یا اکتسابی رخ دهد و یکی از عوامل اصلی مشکل ناباروری در مردان باشد.

1. بی‌انزالی

بی‌انزالی حالتی است که فرد در هنگام ارگاسم مایع منی از بدنش خارج نمی‌شود. بی‌انزالی می‌تواند به دلیل مداخله خود فرد هم انجام شود، به عنوان مثال فرد ارضا می‌شود ولی جلوی انزال خودش را می‌گیرد. این مسئله هم می‌تواند به دلیل عوامل جسمانی و هم روانی رخ دهد. 

2. انزال پس گرد

انزال پس‌گرد حالتی از انزال است که مایع منی بجای خروج از آلت تناسلی به درون مثانه برمی‌گردد. در این وضعیت منی با ادرار مخلوط شده و همزمان با ادرار از بدن خارج می‌شود. این وضعیت بیشتر به دلیل مشکلات جسمانی رخ می‌دهد. در چنین شرایطی بهتر است به پزشک اورولوژیست مراجعه کنید.

 

علل انزال خشک در مردان

عوامل روانشناختی و جسمانی در بروز این مسئله بسیار اهمیت دارند. از جمله عواملی که بر انزال خشک موثر هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. افزایش سن

با افزایش سن، خصوصا سنین میانسالی به بعد، انزال خشک می‌تواند یک مسئله رایج باشد  چراکه میل و قدرت جنسی در این سنین کاهش پیدا می‌کند. همچنین تغییرات هورمونی که در این دوران رخ می‌دهد بر وضعیت انزال تاثیرگذار هستند.

2. مصرف نوشیدنی‌های الکلی

مصرف الکل و نوشیدنی‌های مختلف الکلی می‌توانند سبب کاهش جریان فشار خون در آلت تناسلی شوند و در نتیجه به دنبال کاهش میل جنسی و توان جنسی به دلیل مصرف الکل ممکن است انزال خشک هم روی دهد.

3. آسیب‌های جسمانی

صدمه و آسیب به قسمت‌های مختلفی از بدن از جمله آسیب به مثانه، بیضه و اعصاب نخاع می‌توانند عاملی برای انزال خشک محسوب شوند. همچنین بیماری‌هایی نظیر دیابت می‌توانند بر عملکرد جنسی فرد تاثیر منفی بگذارند.

4. پروستات

پروستات از جمله علت‌های شایع مشکل انزال خشک در مردان محسوب می‌شود. به طوریکه این مسئله می‌تواند با سرطان پستان و بزرگ شدن غدد پروستات ارتباط داشته باشد.

5. انزال خشک | عوامل روانشناختی

علاوه بر مسائل جسمانی، عوامل روانشناختی هم می‌توانند بر وضعیت انزال فرد تاثیرگذار باشند. به عنوان مثال می‌توان به افسردگی، اضطراب، استرس، عقاید مذهبی وسواس‌گونه، فقدان جذابیت جنسی زوجین برای یکدیگر، ترس از حاملگی و افکار و عقاید منفی اشاره کرد.

6. سایر عوامل

سایرعواملی که می‌توانند سبب انزال خشک شوند شامل، مسدود شدن کیسه‌های منی، انسداد مجرای اسپرم، ناهنجاری‌های مادرزادی مرتبط با دستگاه تناسلی، مصرف برخی داروها برای کاهش فشار خون و آسیب نخاعی هستند.

 

درمان انزال خشک

با توجه به علل ایجاد کننده انزال ‌خشک، روش درمانی آن هم متفاوت است. روش‌هایی مانند جراحی، دارودرمانی و در مواردی روان‌درمانی و آموزش جنسی می‌تواند باعث رفع مشکل انزال ‌خشک شود. روش‌های جراحی عمدتاً شامل آسپیراسیون اسپرم از اپیدیدیم، اسپاسم اسپرم اپیدیدیم پوستی و استخراج اسپرم می‌باشد. همچنین یکی از روش‌های درمان انزال خشک، تحریک ارتعاشی و لرزشی آلت تناسلی است که حدود 60 درصد می‌تواند رفلکس انزال را بهبود بخشد. داروی ایمی پرامین که برای درمان اختلالات خلقی نظیر افسردگی استفاده می‌شود، برای درمان انزال ‌خشک نیز کاربرد دارد.

در مواردی ممکن است برخی آقایان به دلیل تعداد زیاد رابطه جنسی در یک مدت زمان مشخص دچار انزل خشک شوند که در چنین شرایطی توصیه می‌شود تا برای مدتی رابطه جنسی و انزال نداشته باشند تا بیضه بتواند دوباره مایع منی را تولید کند. همچنین برخی افراد به دلیل باورها و عقاید اشتباه خودشان جلوی انزال را می‌گیرند تا بتوانند مانع از بارداری شوند. باید توجه داشت که این کار می‌تواند آسیب‌های زیادی را برای مرد به وجود بیاورد و یک عمل صحیح نیست.

برای دریافت مشاوره در زمینه مسائل جنسی می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02166419012 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

 

 

سوالات متداول

آیا جلوگیری از خروج مایع منی مضر است؟

بسیاری از افراد به دلیل ترس از حاملگی ناخواسته جلوی خروج مایع منی را می‌گیرند، به طوریکه ارضا می‌شوند ولی مایع منی به داخل کیسه منی باز می‌گردد. چنین وضعیتی می‌تواند سلامت غدد پروستات را به خطر بیاندازد و در مواردی باعث آسیب رساندن به کیسه منی شود.

در چه شرایطی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر مدتی است که در هنگام ارضا شدن مایع منی از بدنتان خارج نمی‌شود، بهتر است برای ارزیابی بیشتر و دقیق‌تر به پزشک اورولوژیست مراجعه کنید. اگر مشکلات به دلیل مسائل و آسیب‌های جسمانی نبود به یک روانشناس متخصص در زمینه امور جنسی مراجعه نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 66419012-021

 

 

 

منبع :  انزال خشک

 

 



:: برچسب‌ها: انزال خشک ,
:: بازدید از این مطلب : 780
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

ازدواج با بیمار دوقطبی چه مشکلاتی در پی دارد؟ اختلال دوقطبی وضعیتی است که طی آن فرد در برخی مواقع به مدت دست کم یک هفته دچار علائم شیدایی یا مانیا می‌شود و ممکن است دوره‌هایی از افسردگی اساسی را تجربه کند. همه این مسائل می‌تواند‌ بر همسر و سایر اطرافیان تاثیر گذاشته و مشکلاتی را برای آن‌ها به بار بیاورد. از همین رو ازدواج با بیمار دوقطبی می‌تواند با چالش‌های متعددی همراه باشد و بر بهداشت جسمی و روانی افراد تاثیرات نامطلوب بگذارد. در ادامه در مورد چالش‌های ازدواج با بیمار دو قطبی و راه‌های کنار آمدن با آن توضیحات بیشتری ارائه کرده‌ایم. با توجه به ویژگی‌های رفتاری افراد دوقطبی لازم است که پیش از ازدواج با این افراد حتما از مشاوره قبل از ازدواج بهره ببرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره قبل از ازدواج کلیک کنید.

 

منبع :  ازدواج با بیمار دوقطبی

 

 

 

ازدواج با بیمار دوقطبی | آشنایی با بیماری دوقطبی

قبل از اینکه بخواهید در مورد ازدواج با بیمار دوقطبی تصمیم بگیرید لازم است به درک درستی در مورد این اختلال برسید چرا که برداشت‌های نادرستی در مورد این بیماری رواج دارد و بسیاری از افراد اطلاعات صحیحی از مشکل دوقطبی ندارند. برای مثال برخی افراد فکر می‌کنند مبتلایان به دوقطبی لحظه‌ای می‌خندند و لحظه‌ای دیگر به طرز شدیدی غمگین شده و گریه می‌کنند. در حالی که این وضعیت در بین متخصصین تحت عنوان چرخش خلق شناخته می‌شود و می‌تواند مقدمه‌ای برای افسردگی باشد اما با اختلال دوقطبی تفاوت دارد.

دوقطبی نوع یک و نوع دو

طبق تعریف انجمن روانپزشکان آمریکا اختلال دوقطبی دو حالت دارد که به آن‌ها دوقطبی نوع یک و نوع دو گفته می‌شود. در اختلال دوقطبی نوع یک فرد دست کم به مدت یک هفته در حالت شیدایی یا مانیا قرار می‌گیرد. از جمله علائم مانیا باید به افزایش انرژی، کاهش نیاز به خواب، افزایش اشتها، درگیری در رفتارهای پرخطر، احساس سرخوشی مفرط و ولخرجی اشاره کرد. افرادی که درگیر دوقطبی نوع یک هستند ممکن است بعضا دوره‌هایی از افسردگی اساسی را نیز تجربه کنند.

در دوقطبی نوع دو فرد الزاما بیش از یک دوره افسردگی اساسی را تجربه می‌کند که هرکدام دست کم به مدت 2 هفته به طول می‌انجامند. در این زمان علائمی هم چون غمگینی مفرط، از دست دادن علائق، کمبود اشتها، از دست دادن وزن، بروز مشکلاتی در خواب، کاهش تمرکز، احساس بی ارزشی و افکار مرگ و خودکشی بروز می‌یابند. در کنار دوره‌های افسردگی مبتلایان به دوقطبی نوع دو دوره‌هایی از مانیا را نیز تجربه می‌کنند که نسبت به دوقطبی نوع یک با شدت کمتری اتفاق می‌افتد. از همین رو به این دوره‌ها هیپومانیا گفته می‌شود. برای آگاهی بیشتر در زمینه بیماری بیماری دوقطبی کلیک کنید.

چالش‌های ازدواج با بیمار دوقطبی

ازدواج با بیمار دوقطبی می‌تواند سرشار از چالش باشد و همسر فرد را نیز تحت فشارهای روانی زیادی قرار دهد. در نتیجه اگر قصد ازدواج با فردی را دارید که به این اختلال مبتلاست لازم است از قبل چالش‌های پیش روی خود را بشناسید و با دید بازتری تصمیم بگیرید. ما در ادامه به مهم ترین چالش‌ها در این زمینه اشاره کرده‌ایم.

1- احساس بی ثباتی در زندگی از چالش‌های ازدواج با بیمار دوقطبی

بسیاری از افرادی که با مبتلایان به اختلال دوقطبی ازدواج می‌کنند همواره در زندگی نوعی بی ثباتی و عدم اطمینان را احساس می‌کنند چرا که ممکن است همسرشان پس از گذراندن دوره‌ای از افسردگی شدید در دوره‌ای از مانیا قرار بگیرد و علائمی همچون افزایش انرژی و سرخوشی مفرط را از خود نشان دهد. این وضعیت اغلب همسران را سردرگم کرده و باعث می‌شود که احساس کنند شرایط زندگی آن‌ها تا حد زیادی غیر قابل کنترل و غیر قابل پیش بینی است.

2- قرار گرفتن در معرض فشارها و اختلالات روانشناختی

زندگی کردن با فردی که دوره‌هایی از افسردگی و مانیا را تجربه می‌کند می‌تواند تا حد بسیاری تنش زا باشد. برای مثال ممکن است همسر شما بدون دلیل پول زیادی خرج کند یا درگیر رفتارهای پرخطری نظیر مصرف مواد یا قماری بازی شود. همین مسائل اضطراب زیادی را به همسران تحمیل می‌کند و می‌تواند زمینه ساز انواع اختلالات روانشناختی شود. در نتیجه اهمیت دارد که علاوه بر پیگیری وضعیت درمان همسرتان خود نیز تحت نظر یک روانشناس باشید تا بتوانید با استقامت بیشتری اوضاع را مدیریت نمایید و بهداشت روانی خود را حفظ کنید. برای آگاهی بیشتر در زمینه بهداشت روان در ازدواج کلیک کنید.

3- بروز مشکلات جانبی در کنار اختلال دوقطبی

افراد مبتلا به اختلال دوقطبی علاوه بر علائم مرتبط با بیماری در دوره شیدایی ممکن است درگیر مسائل دردسرسازی شوند. برای مثال بسیاری از آن‌ها در این شرایط بیش فعالی جنسی را تجربه می‌کنند و یا ممکن است نسبت به مصرف مواد مخدر یا مشروب علاقه مند شوند. از همین رو درگیری با قانون و بروز مشکلات اجتماعی و اقتصادی نیز از جمله مسائلی است که می‌تواند در این شرایط اتفاق بیافتد. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که بیمار همواره تحت نظر یک متخصص در حوزه سلامت روان باشد و درمان‌های دارویی و روانشناختی لازم را دریافت نماید. 

4- افزایش ریسک ابتلا به اختلال‌های روان شناختی برای فرزندان

اختلالات روان شناختی نیز تا حدی ارثی هستند و می‌توانند از والدین به فرزندان منتقل شوند. البته باید گفت که در حقیقت این اختلالات از تعامل فاکتورهای زیستی و فشارهای محیطی پدید می‌آیند. از آنجایی که زندگی کردن در خانه‌ای که پدر یا مادر از اختلال دوقطبی رنج می‌برد می‌تواند برای فرزندان نیز آسیب زا باشد این احتمال وجود دارد که فرزندان نیز درگیر مشکلات روانشناختی شوند. از همین رو افراد در این شرایط برای بچه دار شدن تردیدهای زیادی را تجربه می‌کنند و پس از به دنیا آمدن فرزند نیز با چالش‌های بیشتری برای پرورش کودک خود مواجه هستند. برای شناخت بیشتر در زمینه ملاک انتخاب همسر مناسب کلیک کنید. 

ازدواج با بیمار دوقطبی | توصیه‌هایی برای همسران

برای آنکه بتوانید چالش‌های موجود در زندگی مشترکتان را تقلیل دهید رعایت برخی توصیه‌ها می‌تواند تا حد زیادی کمک کننده باشد. ما در ادامه به چند مورد از مهم ترین آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

1- اطلاعات خود را از اختلال دوقطبی بالا ببرید

برای اینکه بتوانید تعاملات بهتری با همسر خود داشته باشید لازم است ابتدا وضعیت او را به درستی درک کنید. هرچقدر شناخت شما از بیماری او بیشتر باشد راحت تر می‌توانید علت رفتارهایش را دریابید و کمتر در این زمینه دچار مشکل می‌شوید. از طرف دیگر درک بیشتر شما با فراهم کردن حمایت اجتماعی برای همسر می‌تواند به بهبودی او تا حد زیادی کمک نماید.

2- به همسرتان برچسب نزنید

در صورتی که با یک بیمار دوقطبی ازدواج کرده‌اید دیگر نباید به او برچسب مشکل دار بودن بزنید. شما پذیرفته‌اید که با این شخص ازدواج کنید. استفاده از اصطلاحاتی نظیر دیوانه یا روانی حتی به شوخی یا زمانی که عصبانی هستید می‌تواند تاثیر بسیار منفی روی همسرتان بگذارد و باعث شود که او بیشتر در مشکل خود درگیر شود.

3- تبعیت درمانی او را نظارت کنید

بسیاری از افراد مبتلا به اختلال دوقطبی تبعیت درمانی کمی دارند. برای مثال ممکن است خوردن داروها را پشت گوش بیاندازند یا از رفتن به جلسات روان درمانی سر باز بزنند. بسیار اهمیت دارد که به عنوان همسر به او در این زمینه انگیزه بدهید و کمک کنید تا بتواند دوره‌های درمانی خود را با نظم بیشتری ادامه دهد. اگر نمی دانید چطور باید به همسر خود در این زمینه کمک بگیرید بهتر است با یک روانشناس مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه اختلالات روانی و ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

برای درمان اختلال دوقطبی چه داروهایی تجویز می‌شود؟

پزشکان معمولا برای کنترل این وضعیت از داروهای تثبیت کننده خلق نظیر لیتیوم کمک می‌گیرند. البته این نکته را به خاطر داشته باشید که داروهای روان پزشکی حتما باید تحت نظارت متخصص مصرف شود و استفاده خودسرانه از آن‌ها هرگز مجاز نمی‌باشد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 66419012-021

 

 

 

منبع :  ازدواج با بیمار دوقطبی



:: برچسب‌ها: ازدواج با بیمار دوقطبی ,
:: بازدید از این مطلب : 540
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

روانشناسی عشق را شاید بتوان یکی از جالب‌ترین بخش‌های مطالعاتی دانست. روانشناسان در این حیطه تلاش می‌کنند تا اصولی که بر روابط احساسی افراد حاکم است را پیدا کنند؛ برای مثال چرا ما جذب فردی خاص می‌شویم، درحالی‌که دیگران او را فردی معمولی می‌دانند؟ آیا عشق را می‌توان در یک رابطه ایجاد کرد و یا این احساسی است که صرفاً می‌بایست به‌صورت خود به خودی شکل بگیرد؟ به همین خاطر شاید بتوان گفت آگاهی از اصول روانشناسی عشق یکی از موضوعاتی است که همه ما پیش از شروع یک رابطه نیاز داریم از آن‌ها آگاهی کسب کنیم. برای دریافت مشاوره رابطه دختر و پسر کلیک کنید.

 

 

منبع : روانشناسی عشق

 

 

روانشناسی عشق | تغییرات مغزی

روانشناسان معتقدند هر حالت جسمی یا روحی که در زندگی خود تجربه می‌کنید تحت تأثیر مواد شیمیایی که از مغز ترشح می‌شوند، قرار دارد. برای مثال هنگامی‌که از چیزی می‌ترسید مغز با ترشح آدرنالین باعث افزایش انرژی شما برای فرار یا دفاع از خود می‌شود. رابطه عاشقانه و داشتن احساس مثبت نسبت به فردی دیگر نیز تغییراتی را در مواد شیمیایی موجود در مغز ایجاد می‌کند.

روانشناسان متوجه شدند که در هنگام برقراری روابط عاطفی میزان اکسی‌توسین، فنتیل‌آمین و همین‌طور دوپامین در مغز فرد افزایش پیدا می‌کند. با توجه به تأثیری که ترشح این مواد در احساس لذت و شادمانی دارد شما احتمالاً جلسات دیگری را برای برقراری ارتباط با شخص موردنظر و درنتیجه تجربه مجدد این احساسات در نظر می‌گیرید و دقیقاً به همین خاطر است که شکست عشقی باعث بروز احساساتی مثل بی‌قراری، غم و میل به برقراری رابطه مجدد می‌شود. زیرا مغز در تلاش است تا شرایط را به حالت نرمال گذشته بازگرداند و این می‌تواند برای مدتی شما را درگیر احساسات منفی نماید.

روانشناسی عشق | ابعاد و انواع مختلف عشق

روانشناسی آمریکایی به نام رابرت استرنبرگ نظریه‌ای را تحت عنوان مثلث عشق معرفی کرده است. از نظر این روانشناس، عشق مانند مثلثی است که دارای سه ضلع یا بخش اصلی صمیمیت، شهوت و تعهد است. به عبارتی می‌توان گفت بر اساس نظریه استرنبرگ در هر رابطه عاطفی هر سه این عناصر وجود دارد، اما میزان آن‌ها متفاوت خواهد بود و بر همین اساس می‌توان انواع مختلفی از عشق را در نظر گرفت که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. اگر شما احساس می‌کنید در رابطه عاطفی‌تان جای یکی از این ابعاد خالی است و یا به هر دلیلی احساس می‌کنید از رابطه خود رضایت ندارید می‌توانید با کمک گرفتن از یک مشاور خانواده برای برطرف کردن این شرایط اقدام کنید.

فقدان عشق

در این حالت تمامی سه بعد گفته‌شده در حالت ضعیف یا فقدان قرار دارند. این حالت بیشتر در روابط رسمی یا ارتباطات کاری دیده می‌شود، اما اگر رابطه عاطفی شما دچار چنین شرایطی شد؛ بهتر است هر چه زودتر برای جلوگیری از پایان یافتن آن اقداماتی انجام دهید.

روانشناسی عشق | دوست داشتن

در این حالت اگرچه صمیمیت میان طرفین بالا است و آن‌ها با دلسوزی و محبت با یکدیگر رفتار می‌کنند اما اشتیاقی برای برقراری رابطه جنسی یا تعهد به یکدیگر در میان آن‌ها وجود ندارد. برقراری دوستی‌های اجتماعی با جنس مخالف را می‌توان یکی از انواع این حالات دانست.

 

بیشتر بخوانید : دوستی دختر و پسر | فواید و مضرات دوست شدن دختران با پسران

 

شیفتگی

در این حالت اگرچه میل و انگیزه قوی نسبت به ‌طرف مقابل وجود دارد، اما صمیمیت و تعهد ضعیف است یا حضور ندارد. این شرایط بیشتر در مواقعی ایجاد می‌شود که شما بدون شناخت کافی صرفاً مجذوب برخی ویژگی‌های ظاهری شده‌اید و در اکثر مواقع نیز با شروع رابطه و شناخت بیشتر از بین خواهد رفت و یا برعکس سه ضلع قوی‌تر می‌شود.

عشق تهی

عشق تهی حالتی است که در روانشناسی عشق از آن به‌عنوان یک مشکل جدی صحبت می‌شود. در این شرایط طرفین علی‌رغم اینکه هیچ صمیمیت یا جذابیت شهوانی نسبت به یکدیگر ندارند، اما تعهد خود را حفظ می‌کنند. این حالت بیشتر در میان افرادی دیده می‌شود که به دلیل ترس از جدایی و تنهایی به یک رابطه ادامه می‌دهند و یا همسرانی که برای مدت طولانی در کنار هم زندگی می‌کنند و اکنون ارتباط آن‌ها صرفاً به عادت تبدیل شده را شامل می‌شود. با توجه به اینکه این شکل از رابطه می‌تواند مشکلات روحی بسیاری را برای شما ایجاد نماید؛ بهتر است برای تغییر آن از یک روانشناس کمک بگیرید.

روانشناسی عشق رمانتیک

در این حالت میان طرفین صمیمیت و جاذبه بالایی وجود دارد، اما تعهد در این‌گونه روابط ضعیف است. به عبارتی این شکل از رابطه بر اساس علاقه و توجه به نیازهای طرف مقابل ادامه پیدا می‌کند و در برخی موارد این شانس را دارد که به‌مرورزمان تعهد و علاقه به رابطه بلندمدت نیز برای طرفین ایجاد شود.

عشق دوستانه

در این حالت صمیمیت و تعهد میان طرفین بالاست، اما کشش شهوانی چندانی وجود ندارد. این روابط معمولاً سرشار از عشق و محبت و توجه به خواسته‌های طرف مقابل بوده و برای ایجاد آن‌ها زمان زیادی لازم است.

عشق ابلهانه یا کورکورانه

این شرایط معمولاً در ازدواج‌های زودهنگام و بدون شناخت ایجاد شده و بیشتر آن را به‌عنوان عشق در یک نگاه می‌شناسیم. در چنین شرایطی طرفین بر اساس کشش و جاذبه بالایی که نسبت به یکدیگر دارند به‌سرعت وارد تعهد می‌شوند، اما صمیمیت میان آن‌ها هنوز وجود ندارد. ازنظر استرنبرگ با پایان یافتن جذابیت‌های ظاهری و کشش‌های جنسی احتمال شکست در این روابط بسیار بالاست.

روانشناسی عشق آرمانی

این حالت ایده‌آل‌ترین وضعیتی است که می‌تواند میان دو نفر وجود داشته باشد؛ در این شرایط صمیمیت، جاذبه ظاهری و همین‌طور تعهد به میزان بالایی وجود دارند. استرنبرگ معتقد است بسیاری از زوجین می‌توانند رابطه خود را به این مرحله برسانند، اما همه آن‌ها موفق نمی‌شوند ارتباط خود را در این شرایط حفظ کنند. به عبارتی حتی پس از رسیدن یک رابطه به این مرحله نیز احتمال تغییر احساس و تبدیل آن به سایر انواع رابطه وجود دارد. به همین خاطر شاید بهتر باشد از یک زوج درمانگر در ارتباط با راهکارهایی برای حفظ این سطح از رابطه و همین‌طور بهبود کیفیت ارتباطتان کمک بگیرید.

روانشناسی عشق | مشکلات روحی در رابطه

یکی از مباحثی که در روانشناسی عشق به آن توجه می‌شود مشکلات و بیماری‌های روحی هستند که می‌تواند ایجاد یک رابطه عاطفی را برای فرد دشوار یا حتی غیرممکن سازد و همین‌طور باعث آسیب روحی در طرف مقابل نیز خواهد شد. اگر هریک از این مشکلات را در خود یا شریک احساسی‌تان مشاهده می‌کنید بهتر است از یک روانشناس در ارتباط با راهکارهایی برای درمان یا نکاتی که در ارتباط با این افراد می‌بایست موردنظر داشته باشید کمک بگیرید.

دلبستگی ناایمن

در طی یک سال اول زندگی و بر اساس رابطه میان نوزاد با مادر، کودک به باوری راجع به جهان اطراف دست پیدا می‌کند که بر تمامی روابط اجتماعی وی در آینده تأثیر خواهد گذاشت. این باور که به آن دلبستگی گفته می‌شود بر اساس میزان توجه مادر به نیازهای کودک شکل می‌گیرد. اگر مادر همواره مراقب کودک باشد و به نیازهای او پاسخ دهد کودک باور خواهد کرد که جهان جایی امن برای زندگی است و اطرافیان به نیازهای او توجه دارند. اما اگر به هر دلیلی کودک به این باور نرسد دچار دلبستگی ناایمن خواهد شد. دلبسته‌های ناایمن معمولاً در روابط خود نگران از دست دادن هستند و به‌شدت به طرف مقابل می‌چسبند یا سعی می‌کنند با فاصله گرفتن از دیگران خود را در برابر خطرات احتمالی در روابط اجتماعی محافظت کنند.

حساسیت به طرد

افراد دارای حساسیت بالا به طرد باور دارند که دیگران آن‌ها را ترک خواهند کرد. به همین دلیل با دقتی غیرعادی تمامی رفتار و حرکات طرف مقابل را در نظر می‌گیرند و ساده‌ترین نشانه‌ها را نیز به‌عنوان تأییدی برای طرد شدن در نظر می‌گیرند. برای مثال عدم تماس چشمی در تمامی دقایق یک مکالمه برای آن‌ها نشانه‌ای از طرد خواهد بود و سپس به‌شدت نسبت به این موضوع واکنش نشان می‌دهند. این واکنش می‌تواند به‌صورت وابستگی بیش‌ازحد، پرخاشگری یا حتی کناره‌گیری از جمع خود را نشان دهد.

انواع اختلالات شخصیت

یکی از گروه‌هایی که می‌بایست از برقراری رابطه با آن‌ها اجتناب کنید مبتلایان به انواع اختلال شخصیت هستند. برای مثال افرادی که دچار اختلال شخصیت نمایشی یا خودشیفته هستند تنها برای اثبات جذابیت و موردتوجه بودن خودشان وارد روابط عاطفی می‌شوند. این افراد غالباً نمی‌توانند احساس عمیقی را نسبت به هیچ‌کس تجربه کرده و پس از مدتی از رابطه خارج می‌شوند. برای مشاهده انواع اختلالات شخصیت کلیک کنید.

الکسی‌تایمی

الکسی‌تایمی یا ناگویی هیجانی اختلالی است که در آن فرد توانایی صحبت کردن راجع به احساسات خود و بیان آنچه تجربه می‌کند را ندارد. این افراد معمولاً به‌سختی می‌توانند احساسات خود را به دیگران نشان دهند و به همین خاطر در روابط عاطفی دچار مشکل می‌شوند. زیرا علی‌رغم علاقه‌ای که به شریک احساسی‌شان دارند نمی‌توانند این موضوع را به وی نشان داده و همین مسئله باعث دلخوری و ناراحتی طرف مقابل می‌شود. اگر احساس می‌کنید طرف مقابل شما یا خودتان دچار چنین مشکلی هستید، بهتر است در این زمینه از یک روانشناس متخصص کمک بگیرید.

سوگ حل‌نشده

شکست عشقی موضوعیست که همه ما حداقل یک‌بار آن را تجربه کرده‌ایم. یکی از اشتباهات جدی اما رایج افرادی که به‌تازگی ارتباطی را قطع کرده‌اند این است که وارد رابطه جدیدی می‌شوند و این موضوع می‌تواند آسیب‌های بسیاری را برای خود فرد و طرف مقابل به همراه داشته باشد. به همین خاطر معمولاً توصیه می‌شود تا پیش از حل شدن کامل این بحران از ورود به روابط عاطفی جدید خودداری کنید.

 


بیشتر بخوانید : رابطه سالم | ویژگی های یک رابطه سالم از نظر روانشناسان چیست ؟

 

روانشناسی عشق | راهکارهایی برای داشتن یک عشق سالم

برخلاف اعتقاد بسیاری از افراد، عشق احساسی صفر یا صد نیست که اگر تاکنون در رابطه‌تان تجربه‌اش نکرده‌اید، فکر کنید که هرگز اتفاق نمی‌افتد. بلکه تمامی انواع عشق از حالت فقدان تا عشق کامل بر روی یک پیوستار قرار دارند و شما بر اساس رفتارتان در هر زمان بر روی بخش خاصی از این پیوستار قرار می‌گیرید. درنتیجه همواره می‌توانید شرایط خود را نسبت به آنچه هست بهتر کنید. برای رسیدن به شرایط مطلوب بهتر است به نکات زیر توجه داشته باشید:

عجول نباشید

برای ایجاد یک عشق واقعی و عمیق شما به زمان کافی نیاز دارید. شناخت طرفین از یکدیگر و ایجاد خاطرات مشترک موضوعی نیست که ناگهان و در عرض یک زمان کوتاه شکل بگیرد؛ به همین خاطر بهتر است به‌جای دلسرد شدن از یک رابطه زمان کافی را در اختیار آن بگذارید.

مراقبت از یکدیگر

مراقبت و توجه به یکدیگر یکی از مسائل مهمی است که باعث ایجاد صمیمیت و محبت میان طرفین خواهد شد. به همین خاطر اگر به دنبال ایجاد یک رابطه عمیق هستید سعی کنید تا جای ممکن به احساسات و خواسته‌های طرف مقابل‌تان توجه داشته باشید.

کمک بگیرید

گاهی اوقات متوجه این موضوع نیستیم که رفتارمان باعث ناراحتی یا ایجاد مشکل در رابطه شده است و یا علی‌رغم اینکه احساس می‌کنیم، همه‌چیز آن‌طور که باید باشد نیست، اما نمی‌توانیم دلیل آن را پیدا کنیم. گاهی اوقات نیز علی‌رغم شناسایی دلیل، توانایی برطرف کردن آن را نداریم. در این شرایط بهتر است برای حل مشکلات و رسیدن به یک رابطه مطلوب از متخصصین زوج‌درمانی کمک بگیرید. متخصصین در کنار تجربه و آگاهی بالایی که از مسائل مختلف این حیطه دارند به‌دور از جانب‌داری‌هایی که ممکن است از سوی اطرافیان صورت بگیرد به شما برای حل واقعی مشکلات کمک خواهند کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه عشق و رابطه می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

ویژگی‌های یک عشق واقعی چیست؟

عشق واقعی دارای سه جنبه صمیمیت، تعهد و شهوت است و تمامی این سه جنبه به‌تناسب درون رابطه وجود دارد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 66419012-021

 

 

منبع : روانشناسی عشق

 



:: برچسب‌ها: روانشناسی عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 637
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 ارديبهشت 1400 | نظرات ()