نوشته شده توسط : ذهن نو

برای درمان نعوظ چه راهکارهایی وجود دارد؟ اختلال نعوظ یکی از شایع‌ترین مشکلات جنسی است که اکثر مردان آن را در مرحله‌ای از زندگی خود تجربه می‌کنند. عدم دستیابی به نعوظ، تاثیر بسیار منفی بر مردان می‌گذارد و در صورتی که برای مدت طولانی درمان نشود، زندگی زناشویی را نیز با مشکل مواجه می‌سازد. به همین منظور ضروری است که افراد چاره‌ای برای درمان آن پیدا کنند. راه‌های متعدد و حتی اشتباهی مثل مصرف ترامادول و سایر مخدرها برای درمان‌ وجود دارد اما برای درمان موثر باید از روش‌های صحیح و کمک یک فرد متخصص استفاده کرد. با آگاهی از روش‌های درمانی و کمک گرفتن از متخصص می‌توانید این مساله را نحوی موثر برطرف سازید. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره جنسی کلیک کنید.

منبع: درمان اختلال نعوظ

مروری بر اختلال نعوظ

اختلال نعوظ یک ناتوانی جنسی است که طی آن آلت تماسلی مرد نمی‌تواند در اثر برانگیحتگی جنسی به حالت نعوظ برسد یا حالت آن را برای رابطه جنسی حفظ کند. ناتوانی در دستیابی به نعوظ در دوره‌های زمانی کوتاه و مقطعی، به معنی اختلال نیست و برای هر فردی می‌تواند اتفاق بیفتد. اختلال نعوظ به این معنی است که در یک دوره پیوسته و نسبتا طولانی مدت، فرد در رسیدن به نعوظ دچار ناتوانی شود. از عوامل موثر بر اختلال نعوظ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

-اختلالات روانی همچون استرس و اضطراب و افسردگی
-مشکلات جسمی همچون دیابت و فشار خون بالا
-مصرف برخی داروها
-بالا رفتن سن
-مصرف سیگار و مواد مخدر
-ضربه و آسیب به شریان‌ها

برای کسب اطلاع بیشتر در زمینه اختلال نعوظ کلیک کنید.

عوامل مداخله گر در درمان اختلال نعوظ

برخی از عوامل بر فرایند درمان ناتوانی جنسی تاثیر می‌گذارند و این روند را با مشکل مواجه می‌کنند. به همین دلیل ضروری است که فرد این عوامل مداخله‌گر را شناسایی کند تا با کنترل آن‌ها، نتیجه مطلوب درمان حاصل شود. همانطور که گفته شد یکی از عوامل بسیار تاثیرگذار در بروز اختلال نعوظ، مشکلات روانی هستند. افسردگی، اضطراب، خستگی، اختلالات پس از سانحه و… از عوامل روانی تاثیرگذارند که که باید شناسایی و کنترل شوند.

به همین دلیل توصیه می‌شود که علاوه بر بررسی روانی، معاینه روانی نیز انجام شود تا عوامل روانی مداخله‌گر، فرایند درمان را با مشکل مواجه نکنند. در صورت عدم حل مشکلات روانی ریشه‌ای، اختلال نعوظ به طور موقت درمان می‎شود و پس از گذشت مدتی دوباره برمی‌گردد. همچنین سن نیز از عوامل تاثیرگذار بر نعوظ است. پس باید بدانید که با افزایش سن، تاخیر در رسیدن به حالت نعوظ تا حدودی طبیعی است و نمی‌توان کار خاصی برای درمان آن کرد.

درمان اختلال نعوظ

برای درمان این اختلال روش‌های متعددی وجود دارد که با توجه به علت بروز آن مورد استفاده قرار می‌گیرند. انواع روش‌های درمانی عبارتند از:

1. دارودرمانی

استفاده از دارو یکی از روش‌های درمانی شایع است که توسط پزشکان مورد استفاده قرار می‌گیرد. از انواع داروهای موثر برای درمان این اختلال می‌توان به آلپروستادیل، آوانافیل، سیلدنافیل، تادالافیل، واردنافیل و تستوسترون اشاره کرد. این داروها جریان خون در آلت تناسلی را بهبود می‌بخشند و به حل نعوظ کمک می‌کنند. توجه داشته باشید که داروهای فوق باید حتما با تجویز پزشک مصرف شوند چراکه در غیر این صورت ممکن است مشکلات جدی به وجود آورند.

2. جراحی

در برخی موارد که دارودرمانی جواب ندهد، از روش جراحی برای درمان استفاده می‌کنند. جراحی ممکن است به صورت پروتز باشد که احتمال بروز عوارض جانبی مثل عفونت در این روش بالاست. همچنین ممکن است برای افرادی که در اثر آسیب به اختلال نعوظ مبتلا شده‌اند، جراحی بر روی عروق انجام گیرد.

3. شاک ویوتراپی

در این روش با دستگاه امواج فراصوت بسیار زیادی را به بدن می‌فرستند. در اثر این انرژی بسیار زیاد، خون رسانی در بافت‌های بدن افزایش پیدا می‌کند و اختلال نعوظ بهبود می‌یابد.

4. درمان اختلال نعوظ | طب سنتی

در طب سنتی با استفاده از برخی گیاهان دارویی می‌توان اختلال نعوظ را تا حد زیادی برطرف کرد. از گیاهان دارویی موثر در اختلال نعوظ می‌توان به جنسینگ، ال-آرژنین، دی هیدرواندروسترون،یوهیمبی و جینکو اشاره کرد. توجه داشته باشید که مصرف داروهای گیاهی نیز نباید خودسرانه باشد. قبل از مصرف هریک از این گیاهان با پزشک خود مشورت کنید چراکه ممکن است مشکلاتی را به همراه داشته باشند.

5. مشاوره روانشناسی

با توجه به تاثیر عوامل روانشناختی بر اختلال نعوظ، کمک گرفتن از خدمات روانشناسی تاثیر بسیار زیادی بر فرایند درمان می‌گذارد. در جلسات مشاوره روانشناسی، مشکلات و ناراحتی‌های روانی ریشه یابی می‌گردند؛ در بسیاری از مواقع حل مشکلات روانی به درمان اختلال منجر می‌شود. اگر اختلال نعوظ بر روابط عاطفی شما و همسرتان تاثیر گذاشته، مشاور کمک می‌کند تا این مسائل را برطرف سازید.

تکنیک‌ها و درمان‌های جایگزین اختلال نعوظ

علاوه بر موارد فوق، راهکارهایی وجود دارند که با انجام آن‌ها می‌توانید اختلال نعوظ را تا حد زیادی برطرف سازید. این راهکارها به شرح زیر هستند:

1. درمان نعوظ | ماساژ

ماساژ پروستات باعث می‌شود تا جریان خون در آلت تناسلی و اطراف آن بهبود یاب . ماساژ پروستات با حرکات دورانی بر روی کشاله‌های اطراف ران انجام می‌گیرد.

2. تمرینات کگل

تمرینات کگل ورزش‌های ساده اما بسیار موثری هستند که با تقویت عضلات لگنی، به بهبود اختلال نعوظ کمک می‌کنند. برای شناسایی عضلات لگنی در حین ادرار کردن، ادرار خود را نگه دارید. عضله‌ای که منقبض می‌شود همان عضله مربوطه است. روزانه سه یا چهار بار در روز عضله لگنی خود را برای مدت 5 تا 30 ثانیه منقبض کنید. این کار را 10 تا 20 بار در هر نوبت پشت هر هم تکرار نمایید. تحقیقات نشان داده که بسیاری از افراد پس از انجام منظم این تمرینات، بهبود چشمگیری داشته‌اند.

3. تغییر سبک زندگی

در برخی مواقع سبک زندگی ناسالم باعث تشدید اختلال نعوظ می‌شود. وزن خود را در حد نرمال و طبیعی نگه دارید، از مصرف نیکوتین، کافئین و مشروبات الکی بپرهیزید و غذاهای سالم مصرف کنید. روزانه ورزش کنید و مدیتیشن انجام دهید تا استرس و اضطراب‌تان کاهش یابد. توجه داشته باشید که ورزش‌هایی همچون دوچرخه سواری زیاد، امکان اختلال نعوظ را افزایش می‌دهند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مسائل جنسی می‌توانید در ساعت از روز برای مشاوره جنسی تلفنی از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

آیا وکیوم می‌تواند به درمان ناتوانی جنسی کمک کند؟

ویکوم دستگاهی است که بر روی آلت تنسلی قرار می‌گیرد و جریان خون را افزایش می‌دهد. این روش می‌تواند موثر باشد اما موقتی است و در صورت عدم درمان ریشه‌‌ای، پس از مدتی اختلال دوباره بروز می‌کند.

برای عضویت در اینستاگرام (ذهن نو) کلیک کنید

آخرین تحقیقات علمی روانشناسی

 

ورود به صفحه

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: درمان اختلال نعوظ





:: برچسب‌ها: درمان اختلال نعوظ ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 مرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: