نوشته شده توسط : ذهن نو

اشتباهات قبل از ازدواج به رفتار، باورها و افکاری مربوط می‌شود که موجب به خطر افتادن آینده ازدواج و یا اتخاذ تصمیم اشتباه برای ازدواج می‌شود. عدم صداقت، تلاش برای خوب جلوه دادن خود و امید به تغییر دیگری پس از ازدواج از جمله این موارد هستند. کسب آگاهی در زمینه اشتباهات در آشنایی قبل از ازدواج به شما کمک می‌کند تا خطاهای دیگران را تکرار نکنید و برای شناختن همسر آینده خود مسیر درست‌تری را بپیمایید. دختر و پسر باید قبل از ازدواج راهی پیدا کنند که هر دو طرف بتوانند انتخاب آگاهانه‌ای انجام بدهند. پس اگر پارامترهای نادرستی در اختیار طرف مقابل بگذارید هم به خودتان و هم به طرف مقابل‌تان فرصت ازدواجی شاد را گرفته‌اید. برای آشنایی با فوائد و مضرات دوستی های قبل ازدواج کلیک کنید.

 

منبع : شایع ترین اشتباهات زوجین در آشنایی قبل از ازدواج

آشنایی با 7 اشتباه رایج در دوران آشنایی قبل از ازدواج

از آنجایی که هیچ انسانی کامل نیست هیچ رابطه ای هم نیست که درگیر اشتباه نشود. در نتیجه باید بپذیریم که خطاها بخشی از رابطه هستند. با این حال حتما شما نیز دیده‌اید که برخی اشتباهات بارها و بارها از جانب اشخاص مختلف تکرار می‌شوند.

در این شرایط می‌توانیم با آگاهی از این موارد از اشتباهات آسیب زا پیشگیری کرده و رابطه عاطفی خود را نجات دهیم. روانشناسان و مشاورینی که خدمات زوج درمانی و خانواده درمانی انجام می‌دهند از جمله منابع مطمئنی هستند که می‌توانند در این زمینه به شما اطلاعات مناسبی بدهند. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترین اشتباهات در آشنایی قبل از ازدواج اشاره کرده‌ایم.

1- نداشتن صداقت کافی

یکی از اولین و رایج‌ترین خطاهایی که اکثر زوجین در آشنایی پیش از ازدواج مرتکب می‌شوند؛ نداشتن صداقت کافی است. نبود صداقت در بسیاری از موارد به صورت دروغگویی واضح در مورد مسائلی نظیر شغل یا تحصیلات ظاهر نمی‌شود، بلکه به صورت پنهان و در قالب تلاش برای خوب‌تر نشان دادن شخصیت خود جلوه می‌کند.

این مسئله باعث می‌شود که طرفین پیش از ازدواج یک تصویر پوشالی از یکدیگر در ذهن بپرورانند و ناگهان با رفتن زیر یک سقف شاهد فرو ریختن تصورات ساختگی خواهند بود. در نتیجه دور از انتظار نیست که در این شرایط زن و مرد احساس کنند که پس از ازدواج همانند سابق به یکدیگر علاقه ندارند و نمی‌توانند آنطور که باید با یکدیگر سازگار شوند.

2- اشتباهات قبل از ازدواج | نداشتن مرز مشخص با خانواده‌ها

بسیار اهمیت دارد دو طرفی که تصمیم به ازدواج می‌گیرند، از نظر روانی بالغ شده باشند و بتوانند مرزهای مشخصی را در ارتباط با خانواده‌های خود تعیین کنند. افرادی که هنوز به این درجه از بلوغ و استقلال نرسیده‌اند، در آشنایی پیش از ازدواج بیش از حد تصمیم‌ها را به گردن اعضای خانواده می‌اندازند و به گونه‌ای رفتار می‌کنند که انگار این دیگران هستند که به جای آن‌ها انتخاب می‌کنند.

این در حالی است که زن و مرد باید بتوانند به عنوان یک بزرگسال هویت مستقلی داشته باشند، ارزش‌های خاصی را برای خود تعریف کنند و ملاک‌های شخصی برای انتخاب همسرشان را در ذهن خود بپرورانند. البته در نظر داشته باشید که همه این‌ها به معنی نادیده گرفتن خانواده‌ها نیست، بلکه به معنای ایجاد نوعی تعادل در ارتباط و مشورت گرفتن از آن‌هاست.

3- شفاف نبودن در بیان انتظارات

یکی از اصول بسیار مهم در آشنایی پیش از ازدواج این است که بتوانید ارتباطی شفاف با یکدیگر برقرار کنید و به طور واضح انتظارات و نیازهای خود از زندگی مشترک را با دیگری در میان بگذارید. متاسفانه بسیاری از افراد انتظار دارند، طرف مقابل‌شان از رفتارها یا جملات کلی منظور آن‌ها را بفهمد که همین مسئله زمینه بروز بسیاری از سوءتفاهمات را ایجاد می‌کند.

در نتیجه باید در مورد نیازهای عاطفی، مالی، ارتباطی و … به طور مشخص و مستقیم صحبت کنید. اگر در این زمینه با مشکل مواجه هستید و عواملی نظیر خجالت کشیدن و کمرویی مانع شما می‌شوند، کمک گرفتن از یک روانشناس و دریافت خدمات مشاوره پیش از ازدواج می‌تواند تا حد زیادی در این زمینه به شما یاری برساند. برای دریافت مشاوره ازدواج کلیک کنید.

4- اشتباهات قبل از ازدواج | تلاش برای برنده شدن!

بعضی‌ها ازدواج کردن را به صحنه رقابت دو خانواده برای پیروزی و امتیاز گرفتن بیشتر از یکدیگر تبدیل می‌کنند. این در حالی است که زوج‌های بالغ متوجه این موضوع هستند که باید همانند دو بال یک پرنده در کنار هم و در تعادل با یکدیگر عمل کنند و ضعیف کردن فرد دیگر و تلاش برای امتیاز گرفتن زیادی از او در نهایت کلیت ازدواج را تضعیف می‌کند و به پایه‌های رابطه آسیب می‌رساند.

5- ازدواج کردن برای حل مشکلات شخصی

یکی از باورهای غلط عمومی در مورد ازدواج این است که اگر دختر یا پسر ازدواج کند، بسیاری از مشکلات او نظیر افسردگی یا کج خلقی برطرف می‌شود. این در حالی است که افراد باید قبل از شروع رابطه با همسر روی رشد فردی خود کار کنند. چرا که این مسائل کیفیت رابطه زناشویی را هدف قرار می‌دهد. در نتیجه ازدواج در شرایطی که از یک مشکل روحی رنج می‌برید، نه تنها مشکلات قبلی‌تان را درمان نمی‌کند؛ بلکه باعث می‌شود که فشارهای مضاعفی را در زندگی خود احساس نمایید.

6- نپرداختن به مسائل جنسی

بسیاری از دختران و پسران از حرف زدن در مورد مسائل جنسی خجالت می‌کشند و حتی توافق در مورد موضوعاتی نظیر تعداد فرزندان را به پس از ازدواج موکول می‌کنند. این در حالی است که وجود جاذبه جنسی کافی در رابطه یکی از اصول بسیار مهم برای ازدواج موفق است و نداشتن رابطه زناشویی مناسب به جنبه‌های دیگر رابطه نیز آسیب می‌زند. در جلسات مشاوره پیش از ازدواج می‌توانید اصول صحبت کردن در این زمینه را بیشتر یاد بگیرید و راحت‌تر انتظارات خود را در این زمینه با فرد مقابل در میان بگذارید. طی مشاوره وجود یا عدم وجود انحراف جنسی نیز مشخص خواهد شد. 

7- باور به توانایی خود برای تغییر و تربیت همسر

بسیاری از زنان و مردان به دلایلی نظیر عاشق بودن و یا درگیری زیاد با سایر مسائل روزمره نمی‌توانند مشکلات نامزد خود را به خوبی ببینند، بنابراین پیامدهای آن را در زندگی مشترک در نظر نمی‌گیرند. در صورت وجود تعارض یا مخالفتی، فکر می‌کنند که می توانند پس از ازدواج طرف مقابل را آنطور که خود می‌خواهند تغییر دهند. در نتیجه به میزان کافی روی حل تعارض‌ها پافشاری نمی‌کنند. همه این‌ها در حالی است که صفات شخصیتی هر کسی به سختی تغییر می‌کنند و متخصصان همواره توصیه می‌کنند که هرگز با امید و آرزوی تغییر همسرتان، زندگی مشترک را آغاز نکنید.

نقش مشاوره در پیشگیری از اشتباهات در آشنایی قبل از ازدواج

برای آشنایی بیشتر با اشتباهات رایج قبل از ازدواج باید به یک روانشناس مراجعه کرده و خدمات مشاوره پیش از زدواج دریافت نمایید. در این جلسات روانشناس به کمک تست‌های شخصیتی و انجام مصاحبه‌های روانشناختی به شما کمک می‌کند تا با جنبه‌های مثبت و منفی یکدیگر بیشتر آشنا شده و خطاهای ارتباطی خود را بهتر بشناسید. بررسی‌ها نشان می‌دهد زوجینی که پیش از ازدواج از مشاوره روانشناسی کمک می‌گیرند، معمولا با دید بازتری وارد زندگی می‌شوند، کمتر درگیر اشتباهات رایج عمومی شده و آمادگی بیشتری برای برخورد با مشکلات دارند. برای آشنایی بیشتر با بایدها و نبایدهای مربوط به رابطه قبل از ازدواج کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

آیا ازدواج کردن میتواند به بهبودی خلق افسرده افراد کمک کند؟

این باور یکی از اشتباهات رایج میان عموم مردم است که فکر می کنند ازدواج درمان یا التیامی برای رنج های روان است. بررسی ها نشان می دهند که ازدواج شاید در کوتاه مدت بتواند خلق افسرده افراد را بهبود دهد اما با ایجاد دغدغه ها و وظایف بیشتر سطح فشارهای روانی را افزایش می دهد. در نتیجه قبل از شروع زندگی مشترک لازم است برای درمان مشکلات روحی خود اقدام نمایید.





:: برچسب‌ها: شایع ترین اشتباهات زوجین در آشنایی قبل از ازدواج ,
:: بازدید از این مطلب : 457
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 خرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: